Youhodler: Multi HODL

Vad är Multi HODL

Multi HODL ™  är ett innovativt koncept baserat på Barbell Strategy som hjälper krypto HODLers att multiplicera sin portfölj genom att investera ett visst belopp i en hanterad riskaktivitet för att producera högre avkastning. Denna strategi består i att säkerställa att 80% av ditt kapital investeras i säkra, riskfria tillgångar. Samtidigt används de andra 20% av det återstående kapitalet för begränsade risker, men potentiellt mycket lönsamma investeringar

När en användare väljer Multi HODL tar plattformen automatiskt en förutbestämd procentsats från en valfri plånbok och använder dessa medel som säkerhet för att initiera en automatiserad “lånekedja” (baserat på YouHodlers Turbocharge-funktion ). I denna kedja av lån används medlen från det första lånet för att köpa mer krypto att använda som säkerhet för nästa lån i kedjan. Denna process upprepas upp till tio gånger beroende på användarens val. Användare kan välja mellan över 20 kryptor för att “multiplicera” i processen samt anpassa sin risknivå och ställa in önskad “ta vinst” -punkt för att stänga positionen automatiskt. YouHodler säger att risken är begränsad med den här funktionen och användare kan inte förlora mer än de ställer in.

För mer detaljerad och aktuell information, se den här videon och deras Helpdesk-artikel om Multi HODL

Varför välja Multi HODL?

MultiHODL ger användarna det bästa av två världar. Kryptohandlare kan hålla en stor del av sina tillgångar i säkra plånböcker och lönsamma sparkonton.  Samtidigt kan de använda en mindre del för att delta i mer riskfyllda manövrar för att multiplicera sin krypto via vår lånekedja. Om värdet på deras krypto stiger i processen täcker användaren plattformens ränteavgift och kan behålla den extra vinsten. Om värdet på krypton sjunker kan näringsidkaren trösta sig med att 80% av deras tillgångar (plus ränta) fortfarande är säkra på deras sparkonto.

Hur man använder Multi HODL

Steg 1: Välj en önskvärd summa pengar från din plånbok
Alla tillgängliga kryptovalutor och stablecoins. YouHodler garanterar att spara räntan för det totala beloppet av dina besparingar.

Steg 2: Ställ in vinst- och risknivåer
Välj önskat vinstbelopp och en acceptabel risknivå. Välj också den krypto du vill använda som ett multiplikationsverktyg om du använder Multi HODL™ för dina stablecoin-besparingar.

YouHodler initierar en automatiserad kedja av lån som liknar Turbocharge. När det gäller kryptopristillväxt kommer värdet på ditt mynt att multipliceras och vinsten går direkt till ditt konto. I händelse av en prisnedgång får du tillbaka din första insättning minus den faktiska förlusten.

Steg 3. Get din krypto när som helst

Få dina framsteg och stänga positioner när du vill få vinst eller få resten av din krypto tillbaka. Din position stängs automatiskt efter 30 dagar eller om priset sjunker under din förlustnivå.

Din risk är begränsad. Du kan inte förlora mer än du har angett när du använder Multi HODL™. Du kommer aldrig att betala rollover-avgifter, tim- eller dagliga återkommande avgifter. Betala helt enkelt engångsavgiften och låneavgiften när du öppnar affären och sedan om du tjänar pengar kommer det att finnas en gång 10% provision.

Steg 4: Upprepa
Vi föreslår att du använder cirka 20% av dina besparingar för Multi HODL™ och 80% för lågriskinstrument som besparingar eller kryptolån.  Håll din portfölj diversifierad.