Youhodler: Krypto Sparkonton

Vad är ett YouHodler-sparkonto?

YouHodler har olika sparkonton för kryptovalutor Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) och stablecoins Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Paxos (PAX) och USD Coin (USDC) och många andra. Användare som innehar dessa mynt kan tjäna upp till 12% per år genom att helt enkelt behålla dessa mynt i sin plånbok. Sammansatta räntebetalningar sätts in direkt i användarnas plånböcker var 7: e dag.

För mer detaljerad och aktuell information, se den här Videon och vår Helpdesk-artikel om besparingar.


Varför välja YouHodler för dina sparkonton?

Jämfört med andra plattformar erbjuder YouHodler några av de högsta räntorna på sparkonton (12%), attraktiva krypto- och stablecoin-alternativ, möjligheten att anpassa en sparkontoplan och snabbt och omedelbart uttag av sparkontointäkter till en plånbok efter eget val.

Dessutom skyddas alla sparfonder av Ledger Vault digitala tillgångshanteringssystem och $ 150 miljoner poolad brottsförsäkring. Det finns också en unik möjlighet att använda medel från ett sparkonto som säkerhet för andra utlåningsprodukter (t.ex. Multi HODL™). Medan andra plattformar har ett endimensionellt sparkonto har YouHodler unika verktyg inkluderade för att hjälpa användare att maximera sina räntor och tjäna mer krypto.


Hur man får ett krypto-backat lån på YouHodler

Steg 1: Sätt in krypto

YouHodler betalar ränta på BTC-, PAXG-, USDC-, TUSD-, USDT-, HUSD-, PAX-, BNB-, HT-, XRP-, XLM- och ETH-insättningar. Om du inte har sådan krypto kan du konvertera den från annan kryptovaluta eller fiatvaluta. Tjäna 12% på EUR, tjäna 12% på USD, tjäna 12% på GBP. Konvertera fiat till stablecoins på några sekunder med våra partners.

Steg 2: Tjäna ränta på krypto

När pengarna har satts in på ditt sparkonto börjar den första veckobetalningsperioden.

Övervaka dina sparkontointäkter dagligen genom att kontrollera räknaren “Intjänad”. I slutet av varje vecka sätts det intjänade beloppet in på ditt sparkonto.

Viktig information

  • Om du frigör medel före veckoperiodens slut får du inte ränta som tjänats in under den oavslutade veckan.
  • Om ytterligare krypto sätts in inom veckoperioden kommer kryptoräntan från denna insättning att tillämpas på nästa vecka.
  • Efter att varje vecka är över kommer kryptoränta att sättas in på ditt sparkonto. Användare är fria att hålla det där för att samla ännu mer vinst

Steg 3: Öka ditt sparande och behåll ditt intresse

Handla med din krypto och hitta rätt balans: ta en begränsad risk JÄMFÖRT MED en asymmetrisk hög nivå av potentiell vinst. Prova Multi HODL.