Youhodler: Turbo-lån

Vad är ett YouHodler Turbo-lån?

YouHodlersTurbocharge-tjänst gör det möjligt för användare att få en kedja av lån. Plattformen använder lånad fiat för att köpa ytterligare kryptovaluta och använder den sedan som säkerhet för andra lån i kedjan. I slutet av kedjan har användaren i huvudsak multiped krypto som de fick från den initiala investeringen.

För mer detaljerad och aktuell information, se den här videon och vår Helpdesk-artikel om Turbocharge


Varför välja YouHodler Turbo Loans?

Kryptohandlare och aktiehandlare har använt lån som hävstångsverktyg för alltid. Det är dock en tidskrävande process. Istället för att ta ett lån, ta ut pengarna till en börs för att köpa mer krypto och sedan överföra den krypton tillbaka till YouHodler för att använda som säkerhet för ett annat lån, beslutade YouHodler att automatisera och förenkla hela processen.

Genom att helt enkelt välja en första mängd krypto att använda som säkerhet kommer YouHodler sedan att starta en kedja av lån upp till 10 gånger beroende på hur långt användaren vill gå. Det maximala resultatet är en multiplicerad mängd krypto upp till x6,5. Dessutom, till skillnad från andra plattformar med marginalhandelsverktyg som detta, har YouHodler inga dolda avgifter eller rollover-avgifter. Det finns bara en fast avgift som tydligt anges i Turbo Loan-formuläret innan du godkänner affären.

Som ett annat alternativ för att göra processen ännu mer bekväm och lönsam för användarna kan de ställa in önskat belopp “Take Profit / Set close price”. Så snart priset på din kryptosäkerhet når Take Profit-punkten säljer vår plattform säkerheten för att återbetala lånet och du får vinsten från försäljningsoperationen till din plånbok.


Hur man får ett turboladdat lån på YouHodler

Steg 1: Överför krypto till din YouHodler-plånbok
Din ursprungliga mängd krypto kommer att användas som säkerhet för ett första lån.

Steg 2: Beräkna turboladdat belopp
Plattformen använder automatiskt lånade medel från det första lånet för att köpa mer krypto och få ett nytt lån. Detta steg upprepas från 3 till 10 gånger – så många du vill.

Steg 3: Ställ in ditt Take Profit-pris
Ibland är en tjurrusning för snabb för att vidta manuella åtgärder. När ditt säkerhetsmynt når Take Profit-priset använder YouHodler automatiskt säkerheten för att återbetala avgifterna. Du får tillbaka resten av krypton och drar nytta av prisets tillväxt.

Steg 4: Återbetala eller stäng alla lån när som helst

Du kan betala tillbaka hela beloppet och få upp till ×6.5 av din säkerhet för det ursprungliga priset. Du kan också använda säkerheter för att återbetala lånet och ta resten av din krypto (“Stäng nu” -alternativet).

Steg 5. Hantera din Turbocharge


Använd vår lista över avancerade funktioner för att hantera dina Turbocharge-förhållanden och reagera på marknadens rörelser (t.ex. riskkontroll, säkra altcoins, stäng utan återbetalning, ställ in ta vinst)