BitFlyer Bonus Sverige

Få 100 kr bonus när du öppnar konto hos bitFlyer


Kriterier för bonus

  1. Klicka på länken ovanför och skapa ett konto
  2. Gör en investering på minst 50$
  3. bitflyer sätter in beloppet på ditt konto automatiskt

Kontakta oss om du har några frågor.


Om bitFlyer

BitFlyer grundades i Japan 2014 och erbjuder en mycket kort meny med mynt – bara fem totalt – till branschens låga handelspriser. Det är detta fokus på att göra bara några saker extremt bra som har lett till att bitFlyer har blivit en av de största kryptobörserna i Japan. Även om denna börs är ett livskraftigt alternativ för vissa amerikanska kryptoinvesterare (särskilt de som föredrar att använda japansk yen) kanske du vill leta någon annanstans om du inte planerar att uteslutande investera i Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic eller Litecoin.

Fördelar

  • Ultralåga handelsavgifter på den avancerade handelsplattformen
  • Uppfyller säkerhetskraven för platina, enligt Japan Blockchain Association
  • Möjlighet att köpa krypto med antingen dollar eller yen

Nackdelar

  • Potentiellt höga handelsavgifter för omedelbar köp- / säljplattform, trots att den marknadsförs som “gratis”
  • Endast fem kryptovalutor tillgängliga för handel
  • Inga krypto-till-krypto-handelspar
  • Inte tillgängligt i alla 50 amerikanska delstater

Vem ska använda bitFlyer?

bitFlyer är bäst för människor som är nya inom krypto och vill stanna uteslutande inom området för betrodda, beprövade mynt – tyvärr, ingen Dogecoin här. Alternativt är det ett bra val för seriösa handlare som antingen inte har intresse för altcoins eller föredrar att köpa dem på en separat plattform.

I stort sett ger bitFlyers låga priser det ett ben på välkända varumärken som Coinbase eller Gemini som tar ut höga premier till dem som precis börjat. Medan en handelsavgift på 0.10% för bitFlyers lättanvända och nybörjarvänliga köp- / säljplattform är en fantastisk affär, var medveten om att avgifterna inte alltid nödvändigtvis kommer att vara så låga – och de kan potentiellt variera så högt som 6%. Avgifter som sträcker sig över 2% är mycket högre än du hittar på nästan vilken konkurrerande plattform som helst, så kan vara säker på att dina avgifter faktiskt är konkurrenskraftiga innan du gör ett köp med bitFlyers köp/ säljplattform.

Under tiden, för dem som vill lära sig medan de investerar, vet att bitFlyers utbildningsresurser bleknar i jämförelse med de som finns tillgängliga på andra ledande plattformar.

Avancerade användare kan uppskatta de låga avgifterna på Binance.US nivå, särskilt på en plattform som är tillgänglig även för dem i New York och Texas, där Binance för närvarande inte är tillgängligt.

Dessa fördelar åt sidan, om du vill ha ett brett utbud av mynt att handla, är bitFlyer dödligt bristfällig. Om du till exempel vill köpa ADA har du helt enkelt tur.

Oavsett din erfarenhetsnivå är det viktigt att tänka noga innan du lägger pengar på denna eller någon annan kryptovalutabörs. Med en sådan flyktig tillgång kan inte ens den mest reglerade och säkra plattformen skydda dig från en potentiellt nyckfull marknad.


bitFlyer-funktioner

Efterlevnad och säkerhet

BitFlyer lanserades i kölvattnet av det ökända Mt. Gox-hacket som såg mer än 850 000 Bitcoin stulen av hackare och tar både efterlevnad och säkerhet på allvar. Det var den första börsen som fick licens att verka i Japan, USA och EU.

bitFlyer har skillnaden att vara platinamedlem i Japan Blockchain Association (JBA), vilket innebär att plattformen uppfyller de säkerhets- och handelsbegränsningsåtgärder som krävs av föreningen. bitFlyer rapporterar att den använder krypteringstekniken på högsta nivå som finns tillgänglig för att hålla din information och dina investeringar säkra.

Detta inkluderar säkerhetsfunktioner som multi-sig, en process som kräver flera nycklar för att godkänna en kryptovalutatransaktion. Multi-sig bör minska sannolikheten för hack – även om en hackare snubblade över en av dina kryptonycklar, skulle de inte kunna ta bort mynt från din plånbok om de inte också skaffade alla plånbokens andra nycklar.

Dessutom hävdar bitFlyer att det lagrar mer än 80% av sina användares krypto offline, vilket hjälper till att minska sannolikheten för att hackare skulle kunna få tillgång till stora mängder användarmedel. Som sagt, det rankade det lägst inom cybersäkerhet av de kryptobörser vi utvärderade, enligt CER, en oberoende säkerhetsutvärderare för kryptoutbyte.

JPY Crypto-köp i USA

Medan de flesta större börser möjliggör kryptoköp med fiatvaluta som dollar, är det normalt begränsat till landets lokala valör. bitFlyer debuterade dock nyligen vad det kallar “gränsöverskridande handel”, vilket gör det möjligt för USA-baserade konsumenter att köpa och sälja Bitcoin med japansk yen och i förlängningen få tillgång till den japanska Bitcoin-marknaden.

Även om detta kan vara tilltalande för vissa typer av investerare, ser funktionen en begränsad lansering. Amerikanska kunder kan inte sätta in JPY direkt på sina bitFlyer-konton, och måste istället använda Bitcoin för att köpa yen … som de sedan kan använda för att köpa mer Bitcoin. Användare kan också vara frustrerade eftersom om de hoppas kunna ta ut pengar från sina konton måste de göra det med Bitcoin eller USD eftersom bitFlyer ännu inte stöder JPY-uttag i USA.


bitFlyer-avgifter

Till skillnad från många andra kryptovalutabörser använder bitFlyer inte tillverkar-/taker-avgifter. Istället tar den ut olika belopp beroende på om du använder Lightning Exchange avancerade handelsplattform eller direktköpsplattformen.

Liksom de flesta kryptobörser beror bitFlyers handelsavgifter på investerarens tidigare 30-dagars handelsvolym. Affärer som görs på Lighting Exchange medför de avgifter som anges i tabellen nedan:

30-dagars volym (USD)Avgift
Mindre än $ 50,0000.10%
$ 50,000 till $ 500,0000.09%
$ 500,000 till $ 1 miljoner0.08%
$ 1 miljoner till $ 5 miljoner0.07%
$ 5 miljoner till $ 10 miljoner0.06%
$ 10 miljoner till $ 50 miljoner0.05%
$ 50 miljoner till $ 500 miljoner0.04%
Över 500 miljoner dollar0.03%

Om du köper och säljer kryptovaluta på direktköpsplattformen annonserar bitFlyer affärerna som “gratis”, men det är inte riktigt sant. Plattformen bedömer en avgift på mellan 0.1% och 6.0% på inköps- och försäljningspriserna som visas på köp- / säljskärmarna. Om du inte är försiktig när du köper eller säljer din krypto på det här sättet kan dina affärer på bitFlyers omedelbara plattform vara betydligt dyrare än liknande affärer på andra börser, till och med dyra nybörjarvänliga plattformar som Coinbase och Gemini.

Det finns inga avgifter för ACH-insättning eller uttag från en amerikansk bank, och det finns inte heller någon avgift för en trådinsättning. Tråduttag kan dock medföra en rejäl avgift på $ 20.

Om du väljer att flytta din kryptovaluta från bitFlyer-börsen, som om du vill lagra dina mynt i en Bitcoin-plånbok som är frånkopplad från internet, kommer du också att drabbas av uttagsavgifter. Om du förväntar dig att du vill eller behöver flytta betydande mängder krypto från en börs kan en plattform som Gemini, med ett visst antal gratis uttag per månad, passa bättre.

Uttagsavgift för Bitcoin (BTC  )0,0004 BTC
Uttagsavgift för  Ethereum (ETH)0,005 ET
Uttagsavgift för Ethereum Classic (ETC)0,005 ETC
Uttagsavgift för  Litecoin (LTC)0,001 Långtidsvård
Uttagsavgift för Bitcoin Cash (BCH)0,0002 BCH

Kryptovalutor på bitFlyer

BitFlyer stöder för närvarande följande kryptovalutor:

Bitcoin (BTC)
Ethereum (ETH)
Ethereum Classic (ETC)
Bitcoin Cash (BCH)
Litecoin (LTC)