Cake-Defi bonus

Få 300 kr bonus när du öppnar konto hos CakeDefi


Kriterier för bonus

 1. Klicka på länken ovanför och skapa ett konto
 2. Gör en investering på minst 50$
 3. CakeDefi betalar ut 300 kr automatiskt till ditt konto

Kontakta oss om du har några frågor.


Vad är CakeDefi?


Vad kan du göra på CakeDeFi?

Cake DeFi erbjuder insats, utlåning (här är en djup analys av CryptoStudio) och likviditetsbrytning. Det finns inget lånealternativ, vilket kanske inte är en dålig sak som vi kommer att se. Du kan tjäna en avkastning från swap-avgifter och bryta DFI, den proprietära plattformstoken. Enligt CoinMarketCap är DFI Chain-token för närvarande värd cirka 3,15 dollar med ett marknadsvärde på cirka 1,3 miljarder dollar, rankat som altcoin #210.

Likviditet Mining


Låna ut din krypto till en delad likviditetspool för att få blockbelöningar i Cake DeFi native DFI-token och tjäna swapavgifter i din valda kryptovaluta. För närvarande är samhället begränsat till att låna ut Bitcoin, Ether, USDT, LiteCoin, Bitcoin Cash och Doge. Om något låter för bra för att vara sant är det förmodligen det, och med påståenden om över 80 och 90% effektiv ränta är jag naturligtvis skeptisk.

Så vad är haken? Enkelt, räntan betalas i de inbyggda DFI-tokens som Cake DeFi kontrollerar. Det finns ingen garanti för att dina DFI-tokens kommer att vara värda någonting när du bestämmer dig för att tjäna in dem. Det finns begränsade börser där du kan handla DFI, så en exitplan krävs innan du engagerar dig.

Marknadsvärdet för DFI-tokens beror på framgången för Cake DeFi, och framgången för Cake DeFi beror på DFI: s marknadsvärde. Detta medberoende antyder potentiellt instabil ekonomi. Runaway-effekter är troliga om Cake DeFi behöver släppa överdrivna volymer DFI för att stödja deras garanterade avkastning i händelse av en ihållande marknadskrasch.


Staking

Satsa din DFI eller DASH genom att köpa aktier i en huvudnodpool. Du tjänar 1 token per aktie med två gånger dagliga utbetalningar för DFI och mer eller mindre dagligen för DASH. DFI och DASH är de enda insatsalternativen, så kanske kommer de att lägga till fler i framtiden. Återigen ser avkastningen bättre ut än man rimligen kan förvänta sig, på 85,1% APY för DFI – så vad händer här? Låt oss titta närmare på påståendet om 85.1%.

Noder är de datormotorer som arbetar för att ge säkerhet, stabilitet och funktionalitet till ett nätverk. Det är dyrt och tidskrävande att ställa in en fullständig nod, och endast erfarna kryptofanatiker bör försöka detta. Proof of Stake-noder kan vara ett mycket lukrativt företag för dem som har både medel och tekniska färdigheter.

Cake DeFi Master Node Pools tillåter inträde till alla genom att sälja aktier, som var och en kommer att betala ut 1 token med jämna mellanrum. Det låter bra, men de betalar dig i DFI-tokens, vilket kostar Cake DeFi inget att släppa, vilket är ett bevis på insatsplattform.

Ju fler DFI-tokens de släpper, desto mindre blir de värda, och med bara 400 miljoner av de 1,2 miljarder i omlopp hittills finns det potential för extrem inflation. Slutsatsen är att din faktiska avkastning beror helt på det aktuella priset på DFI-token.

Utlåning


Deras utlåningstjänst lovar garanterad avkastning plus en potentiell bonus om priset på din tillgång skulle öka under kontraktets gång. Det fungerar så här –

Det finns tidsbegränsade “batcher” för BTC, ETH och USDT som varar i 28 dagar. När 4-veckorsperioden börjar får du inte ta ut dina pengar förrän i slutet. Avkastningen anges 7,5% till 8% APY vilket låter som en mer uppnåelig ambition. Det finns en begränsad total startgräns för varje batch, och när den har prenumererats fullt ut låses den tills kontraktet löper ut.

4-veckors kontrakt börjar varje fredag klockan 16 Singapore-tid för varje tillgång (BTC, ETH och USDT). Vi kan se att den kommande BTC Batch hade en upptagning på 30% den sista dagen. ETH Batch är över 90% tecknat med USDT som bara drar in 16,3% av den potentiella miljonen USDT.

En bonus startar när den underliggande kryptovalutans pris överstiger en förutbestämd tröskel. Så till exempel, utöver din garanterade 5% räntebetalning, skulle du få ytterligare 2.5% APY. Om priset förblir detsamma eller minskar får du bara den garanterade delen på 5% av dina belöningar. I slutet av ett kontrakt sammanställs alla dina frigjorda medel plus belöningar automatiskt till följande 4-veckorskontrakt.


Räntorna på CakeDeFi

Avkastningen från Cake DeFi översätts till årliga räntor som sträcker sig från det sublima till det löjliga. Medan 5% är ungefär 25 gånger vad du kan förvänta dig att sätta in kontanter i en high street-bank, är det jordnötter jämfört med några av deras noterade räntor.

 • BTC / DFI april 83,54%
 • ETH-DFI APRIL 79,82%
 • USDT-DFI APRIL 94,13%
 • LTC-DFI april 88,87%
 • BCH-DFI APRIL 85,67%
 • DOGE-DFI APRIL 23,83%

Återigen betalas räntan i DFI som du kan sälja på Bittrex eller KuCoin, men det finns ingen garanti för priset.


Hur man tjänar de högsta räntorna med Cake Defi

På ytan ger det de bästa räntorna att låsa dina tillgångar under den längsta möjliga perioden och slå dina bonusar. På lång sikt kommer de bästa resultaten att uppnås genom att ignorera Cake DeFi och besöka verkligt decentraliserade utlånings- och låneplattformar.


Vad är CakeDeFi freezer?

Lås dina tillgångar djupare i Cake DeFi-ekosystemet genom att använda deras frystjänst. Genom att sammanställa belöningar och rulla ditt saldo till mycket längre kontrakt betalar du reducerade avgifter. Detta skapar en avkastningskurva som överträffar deras vanliga utlånings- och insatstjänster.

Den extra fördelen med frysen verkar helt baseras på minskningen av avgifter som Cake Defi extraherar för sina andra tjänster. Som de säger, “En sparad dollar är en intjänad dollar!”


Registreringsprocess

Ditt namn och din e-postadress krävs innan du anger ett lösenord. Du väljer ditt bosättningsland och klickar på verifieringsfliken i e-postmeddelandet du får. Det  krävs ytterligare KYC-stilverifiering för att handla på CakeDeFi, inklusive din adress och ett pass / identitetsdokument.

Men håll ut… är det inte Cake DeFi? Varför skickar jag personlig information till ett DeFi-företag? Det finns en massiv röd flagga här! Utan undantag, DeFi-plånböckerna jag använder, DeFi AMM: erna för att byta tokens, alla insats-, utlånings- och låneplattformar som jag gick med i forskningens namn – ingen av dem har någonsin bett mig att bevisa min verkliga identitet.

Du kan tjäna anständiga belopp från tårtdefi -hänvisningskoder och remissbonusar.

Det är väl hela poängen med DeFi? Undergrävs inte den personliga ekonomiska suveräniteten när jag behöver skicka ett regeringsvaliderat muggskott för att handla? Det känns inte bra för mig. Inte heller deras GitHub, med “Inga offentliga projekt” och ingen kod, problem eller åtgärder. Jämför det med ett riktigt decentraliserat projekt som AAVE på GitHub.

Allt är inte som det verkar.


Är CakeDeFi reglerat av MAS?

Det läskiga svaret är “nej”, men uppriktigt sagt borde de vara det! De kontrollerar sin hemliga proprietära kod, de har känsliga personuppgifter och de släpper tokens utan någon community-ledd styrning.

Cake DeFi Pte Ltd har för närvarande ett undantag från The Monetary Authority of Singapore (MAS) för att fortsätta verksamheten tills de förvärvar en licens. Det finns en riskvarning högst upp i Cake DeFi-villkoren som förklarar för potentiella kunder att de inte är licensierade av MAS. Det står att investerare kanske inte kan få tillbaka sina medel i händelse av ett plattformsfel.

På den ljusa sidan väntar licensen. Jag skulle inte investera betydande mängder krypto förrän licensen är på plats, men för en spekulativ punt på ett par hundra dollar skulle jag inte vara så orolig.


Vilka avgifter kommer jag att ådra mig med CakeDeFi?

Det finns information på webbplatsen om avgifter men det är inte klart och döljer några verkliga potentiella chocker. Ta en titt själv och se om du kan räkna ut det.

Vid första anblicken medför utlåning inga avgifter eftersom låntagarna betalar en provision. Böter.

För insatser i Master Node Pool tillkommer en avgift på 15% på alla belöningar plus en avgift på $ 10 för varje nod du är involverad i. Så är det en månatlig avgift på $ 10 per nodpool eller en engångsavgift? Det kan vara en mycket betydande avgift.

Är de garanterade räntorna netto av alla dessa avgifter? Det skulle vara en enorm skillnad, men jag kan inte säga från webbplatsen. Märkligt nog har jag ännu aldrig fått en trevlig överraskning när jag räknat fel på avgifterna.

Det finns ingen insättningsavgift för att överföra din krypto till Cake DeFi. Verkligen? Jag hoppas inte det! Jag har aldrig sett en insättningsavgift för att bara ta emot krypto på någon plattform. Jag har bara någonsin betalat standardnätverksavgifterna.

Längre ner på sidan nämner de en engångsavgift på $ 70 för att skapa en ETH-, USDT- eller ERC20-adress. Jag har aldrig stött på det här förut och igen, det gör mig misstänksam.

Det finns en avgift för att ta ut din krypto, men det är inte klart om detta är utöver de vanliga nätverksavgifterna. Om det är så är det också chockerande. Om inte, bör de klargöra detta. Hur som helst är det dyrt att flytta BTC, ETH eller USDT från Cake DeFi.

 • Streck – 0.003 DASH = $ 0.56
 • DeFiChain – 0.2 DFI = $ 0.61
 • Bitcoin – 0,0005 BTC = $ 20
 • Ethereum – 0,012 ETH = $ 33,60
 • Tether – 25 USDT = $ 25
 • Litecoin – 0,01 LTC = $1,74
 • Dogecoin – 5 DOG = $ 1,85
 • Bitcoin Cash – 0,001 BCH = $ 0,66

Vad gör CakeDeFi annorlunda?

Den framstående skillnaden med CakeDeFi är att de inte  är DeFi. De är en oreglerad centraliserad insatsplattform som poserar som ett DeFi-projekt. De har också en komplex avgiftsstruktur som verkar fördubbla kunderna. Det gör CakeDeFi annorlunda, men inte på något positivt sätt.


Är CakeDeFi Legit?

Ja och nej. De är inte en legitim DeFi-plattform, men deras verksamhet legitimeras delvis av Singapores tillsynsmyndigheter som beviljar dem ett tillfälligt licensundantag. Deras varumärke föreslår decentraliserad finansiering, men detta är vilseledande. Jag litar på att CakeDeFi är kompetent och kompatibel, men inte på vad de annonserar.

Sanningen är att du har det värsta av två världar här – en centraliserad plattform som inte är reglerad.


Vad är CakeDeFi-alternativ?

För det första rekommenderar jag något decentraliserat. För det andra ska det inte vara frihetsberövande. För det tredje vill jag se att koden är öppen källkod och har inspekterats. Ingen av dessa gäller CakeDeFi, men det finns flera äkta DeFi-utlånings – och insatsplattformar där ute.

De mest anmärkningsvärda som uppfyller dessa kriterier är AAVE, Compound och Maker. Venus Protocol, Cream Finance och Kava är också värda en titt för jämförelse.


Är Cake Defi bättre än Blockfi, Celsius eller Nexo?

Det ligger i bollhallen med dem. Priserna är likartade, de är alla centraliserade, något reglerade, kräver KYC, medel är försäkrade.

Att döma av räntorna är CakeDefi också bättre än decentraliserade utlåningsprotokoll, men enligt alla andra standarder, nej. Det är svårt att jämföra CakeDeFi med seriösa decentraliserade finansieringsprojekt eftersom de inte har något av de viktigaste elementen.

Om du letar efter en centraliserad, reglerad (så småningom) företagsdriven plattform för att satsa dina kryptotillgångar, så är Cake Defi ett bra alternativ. Om det är ett DeFi-projekt du behöver, så nej.