Få 100 kr bonus när du öppnar konto hos Coinbase


Kriterier för bonus

 1. Klicka på länken ovanför.
 2. Efter att du har handlat för 100$ så får du bonusen av Coinbase automatiskt.

Detta erbjudande kan förändras om vårt samarbete med Coinbase skulle ändras.


Du kommer att se denna bild

Coinbase 100 kr bonus

Coinbase funktioner

Coinbase är otroligt lätt att använda. Att registrera sig tar ingen tid alls, och du kan sedan länka ett brittiskt bankkonto till ditt konto, den rekommenderade metoden för att minimera handelskostnaderna. Att sätta in pengar direkt från debit kort eller bank i Sverige går lika bra.

Gränssnittet är ljust och enkelt att navigera. En sökfält hjälper dig att sålla igenom de otaliga kryptoerbjudanden som finns tillgängliga, från Bitcoin till Tellor, och du kan ställa in köp som ska återkomma på löpande basis och på så sätt månadsspara enkelt.

För de som är lite djupare i ogräset låter Coinbase dig byta utvalda krypto till andra krypto, vilket innebär att du kan konvertera dina Litecoins till Augur, till exempel. Tänk på att denna konvertering kommer med en avgift på 2% av transaktionen.

För att sänka avgifterna på Coinbase rekomenderas det att använda deras billigare tjänst, Coinbase Pro.

*Avgiftsbeloppet varierar beroende på inköpsbelopp och inköpsmetod. För beställningar över £200, medför köp med ett betalkort en avgift på 3,99 %, medan köp via en banköverföring i Storbritannien endast medför en handelskommission på 1,49 %.


För och nackdelar

Fördelar

 • Brett urval av kryptovalutor att handla
 • Låg kontominimum
 • Bekväm användarupplevelse

Nackdelar

 • Dyr och svåröverskådlig avgiftsstruktur
 • För att få lägre avgifter måste du använda en annan Coinbase-plattform helt och hållet

Vem ska använda Coinbase?

De som är nya i kryptovärlden kommer att uppskatta hur enkelt det är att köpa kryptovaluta med Coinbase. Men nybörjare kanske inte helt förstår hur hög kostnaden för den bekvämligheten kan vara. Mindre transaktioner kan enkelt ta upp avgifter motsvarande 15 % av deras pris, vilket allvarligt hindrar din investering att växa.

Det är därför vi föreslår att även nybörjare överväger att flytta till Coinbases handelsplattform, Coinbase Pro, så snart de kan. Detta sänker avgifterna till en mer rimlig, om än fortfarande relativt hög, 0,60 % för transaktioner upp till värdet av £7 701 ($10 000).

Du kan gå så lågt som 0,10 % på konkurrentplattformar som Binance.com eller 0,30 % på nybörjarvänliga Geminis ActiveTrader.

Utöver de högre än genomsnittliga avgifterna finns det mycket att gilla med Coinbase. Det har ett gediget rykte för säkerhet och lagrar de allra flesta kundtillgångar offline för att minska risken för hacks. Den erbjuder också en unik utbildningsplattform som heter Learn and Earn som belönar användare med krypto när de går vidare genom lektionerna.


Coinbase avgifter

Coinbase avgifter
Coinbases mest konsumentvänliga erbjudande, dess namne Coinbase-plattform, tar ut högre avgifter för sin bekvämlighet och enkelhet än du kan få någon annanstans – även på sin syskonkryptohandelsplattform, Coinbase Pro.

Först är det den så kallade “spridningsavgiften”, som Coinbase säger vanligtvis är 0,50 % av din transaktion. Det är i huvudsak skillnaden mellan priset Coinbase betalar för en krypto och vad den säljer den för.

Sedan finns det det passande namnet “Coinbase Fee”, som är beroende av storleken på ditt köp, den fiat-valuta du använder för att göra det och hur du betalar. Denna avgift är den högsta av antingen en fast avgift eller en rörlig procentsats, vilket kan vara lite förvirrande att räkna ut.

Så här fungerar den fasta avgiften för köpare i Storbritannien:

 • För transaktioner mindre än eller lika med £10 är avgiften £0,99
 • För transaktioner över £10 men mindre än eller lika med £25, är avgiften £1,49
 • För transaktioner över £25 men mindre än eller lika med £50, är ​​avgiften £1,99
 • För transaktioner över £50 men mindre än eller lika med £200, är ​​avgiften £2,99

Efter att ha överskridit £200 ändras avgiftsstrukturen till att vara procentbaserad, bestäms av hur du betalar för krypton:

 • 1,49 % för banköverföringar i Storbritannien
 • 3,99 % för betalkort.
 • Avgifter för köp över £200 kan uppgå till 1,5 % av alla transaktioner med en minimiavgift på £0,55.

Coinbase Pros avgifter är mycket lägre och enklare och följer en standard tillverkare/taker-modell. Takeravgiften gäller när du gör en handel och den fylls omedelbart, vilket minskar den totala likviditeten som är tillgänglig på börsen. Tillverkaravgiften debiteras för beställningar som inte fylls omedelbart, vilket skapar likviditet – vilket ger dig vad som kan vara en lägre avgift.


Coinbase Säkerhet

Coinbase byggde upp sitt rykte som en säker plats att köpa och sälja krypto. Det var ett särskilt framträdande påstående efter Mt. Gox-evenemanget, då ungefär 850 000 Bitcoin stals 2014. Coinbase har aldrig haft en sådan katastrof.

Plattformen hävdar att 98 % av konsumentmedlen lagras offline på olika platser runt om i världen, vilket bidrar till att ge ännu större säkerhet för digitala tillgångar. Coinbase håller din krypto i sin gratis plånbokstjänst, även om du kan välja att hålla din krypto i en plånbok från tredje part.

Du måste slutföra en tvåfaktorsautentisering för att logga in på ditt konto. Det finns också biometriska fingeravtryck och AES-256-kryptering på privata nycklar.

Coinbase har också brottsförsäkring som skyddar en del av dina digitala tillgångar mot stöld och cybersäkerhetsintrång. Den här försäkringen träder dock bara igång om själva Coinbase-plattformen äventyras och täcker inte enskilda konton.

Dessutom omfattas inte kryptovalutan som finns på dina konton av skyddet för Financial Services Compensation Scheme.


Tjäna och lär dig om krypto

Genom sin Learn-plattform belönar Coinbase användare med kryptovalutor när de genomför lektioner. De interaktiva, Instagram Stories-liknande lektionerna tar mindre än 10 minuter vardera, och belöningar sträcker sig normalt från $1 (£0,77) till $5 (£3,85) värda vad myntanvändare än lär sig om.


Coinbase staking belöningar

De som har vissa mynt på sina Coinbase-konton är berättigade att tjäna belöningar om de låter Coinbase satsa dem, eller använder dem som säkerhet för att verifiera transaktioner för proof-of-stake kryptovalutor, som Ethereum. Coinbase tar 25% av insatsvinsten som en avgift.


Coinbase Pro

Medan Coinbase är designad för nykomlingar, kan mer avancerade handlare vara intresserade av Coinbase Pro. Du kan använda samma referenser på både Coinbase och Coinbase Pro.

Coinbase Pro erbjuder en omfattande kryptohandelsupplevelse, komplett med avancerade kartfunktioner och ett bredare utbud av ordertyper, från marknad till stopp och gräns. Och, kanske viktigast av allt, det tar ut betydligt lägre handelsavgifter och möjliggör gratis överföringar mellan Coinbase och Coinbase Pro plånböcker.


Coinbase tillgängliga kryptovalutor

Coinbase erbjuder handel med alla de ledande kryptovalutorna:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Cardano (ADA)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Tether (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Uniswap (UNI)
 • Chainlink (LINK)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • USD Coin (USDC)
 • Polygon (MATIC)

A full list of the cryptocurrencies available on Coinbase can be found on its website.