Ledger Debitkort

Ledger debit kort

Ledger fysiska debit kort, som drivs av Baanx, är länkat till din Ledger Live-app för att du ska kunna leva ditt bästa kryptoliv.

– CL Card, som drivs av Ledger, är helt integrerat i Ledger Live-ekosystemet och ger dig möjligheten att smidigt och säkert flytta tillgångar mellan din plånbok säkrad av Ledger Nano och ditt CL-kortkonto. Det finns inget behov av att konvertera din krypto till fiat och gå miste om potentiella marknadsavkastningar – din krypto konverteras bara när du spenderar.

–(Kommer snart) Låna mot din krypto för att spendera räntefritt i upp till 30 dagar.

– (Kommer snart) Du kommer till och med att kunna sätta in din lönecheck direkt på kortet och välja hur du vill att dina pengar ska delas upp i din favoritkrypto.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA PÅ VÄNTLISTAN NU.


VARFÖR BEHÖVER JAG ETT LEDGER-DRIVT KRYPTO – DEBIT KORT?

2021 har varit ett enastående år för kryptoindustrin, med det globala marknadsvärdet för krypto som vuxit mer än femfaldigt på ett enda år. Denna trend framhäver ett nyckelfaktum: kryptovalutor blir mer och mer vanliga i våra dagliga liv.

Men hittills har de flesta inte haft ett säkert, enkelt sätt att hantera och spendera krypto i verkliga livet. Allt detta förändras med CL-kortet, som drivs av Ledger**. Det utökar antalet sätt du kan få betalt i kryptovaluta och handla med den var som helst, varje dag.


SPENDA OCH HANTERA DIN CRYPTO SÄKERT I VERKLIGHETEN

CL Card, som drivs av Ledger, byggdes i samarbete med Baanx, ett ledande fintechföretag som utvecklar banbrytande finansteknologi. Vår kombinerade expertis gör att kortet kan minska onödig friktion och låta dig leva ditt “krypteringsliv” fullt ut.

Kortet erbjuder ett brett utbud av innovativa funktioner:

  • Fyll på och hantera ditt kryptobetalkort via din Ledger Live-app från din Ledger Nano-hårdvaruplånbok snabbt, säkert och utan avgifter.
  • Spendera dina pengar i verkligheten utan att sälja din krypto. Du kan öppna en kredit med din kryptovaluta som säkerhet, med priser som börjar på 0 % (beroende på land).
  • Få omedelbar fiat-konvertering för dina dagliga inköp. CL Card, som drivs av Ledger är det första kortet med säker hårdvarustöd som låter dig betala i krypto omedelbart hos över 50 miljoner handlare och onlinebutiker.
  • Dina utgiftskonton kommer att förbli i krypto tills din transaktion sker, med dina pengar omvandlade till fiat vid köptillfället.
  • Få din lönecheck i krypto. Beroende på nationella regler kan du sätta in dina lönecheckar på ett kortkonto och välja vilken procentandel av din lön du vill konvertera till BTC och ETH.
  • Få tillgång till en ständigt växande lista med kryptovalutor på ditt kort, inklusive BTC, ETH, USDT, EURT, USDC, XRP, BXX, BCH och LTC.

Ledgers fördel

Ledger är den ledande säkra plattformen i världen av kryptovalutor och digitala tillgångar, med ambitioner att tillhandahålla säkerhet för hela det blockchain-aktiverade ekosystemet. Men vi underlättar mycket mer än att säkert lagra privata nycklar. Vi ger dig friheten att hantera dina mynt och NFT genom Ledger Live-appen och få tillgång till en växande lista med tredjeparts DApps i din “Upptäck”-sektion.

CL Card, som drivs av Ledger och drivs av Baanx, är en viktig milstolpe i vår resa att bli din plattform för den snabbt framväxande kryptovärlden. Det är ett nytt steg mot mer ekonomisk frihet, vilket gör det möjligt för dig att säkert spendera och hantera dina digitala tillgångar i ditt verkliga dagliga liv.

Krypto håller snabbt på att bli mainstream. Se till att du har rätt verktyg för att vara en del av revolutionen.

*CL-kortet och dess funktioner tillhandahålls av Baanx Group Ltd (i Storbritannien), Baanx US Corp (i USA) och Frozen Time UNIPESSOAL LDA (i EU).

**CL-kortet kommer att finnas tillgängligt i olika stadier beroende på territorium. Storbritannien, Frankrike och Tyskland kommer att vara de första berörda länderna 2022, följt av USA. Några av funktionerna, såsom en kryptokreditgräns och kryptolönecheck, kommer att finnas tillgängliga senare nästa år.