Få 100 kr bonus när du öppnar konto hos OKX


Kriterier för bonus

 1. Klicka på länken ovan och skapa ett konto.
 2. Fyll i formuläret på sidan Kontakt med vilken bonus du önskar och hur du vill få betalt.
 3. Efter att din handel har genererat 1000 kr i provision så skickar vi 100kr till dig via PayPal, Swish eller via krypto.

I detta erbjudande ger vi dig en bonus på 1000kr från provision, bonusen kommer att skickas privat och inte från officiella OKX. Denna giltlighet kan förändras om vårt samarbete med mäklaren skulle ändras.


Vad är OKX?

OKX recension

OKX är en kryptovalutabörs som lanserades 2017. Det har för närvarande sitt huvudkontor i Seychellerna, och det är den 18: e största kryptobörsen i världen efter handelsvolym, med över 20 miljoner användare i mer än 100 länder över hela världen.

Spothandel och derivathandel är två av börsens kärnfunktioner, men du kan också bedriva marginalhandel på plattformen och de har till och med stöd för handelsbots som köper kryptovaluta automatiskt åt dig.

Börsen stöder över 340 kryptovalutor, inklusive stora mynt som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och OKB (börsens inhemska token).

OKX är en innovativ kryptovalutabörs som gör det enkelt att köpa, sälja eller handla kryptovalutor men är för närvarande inte tillgängligt för amerikanska invånare. Istället kan amerikanska invånare komma åt sin systerbörs, OKCoin, men denna utbytesplattform erbjuder inte så många mynt eller funktioner.

OKX erbjuder avancerade finansiella tjänster samt utmärkta tjänster för alla som är nya inom krypto. Den har en imponerande lista över tjänster som inkluderar flexibel upplåning och sätt att tjäna ränta på stakade tokens. OKX tillhandahåller enkla och komplexa handelsverktyg och, om du är intresserad, en on-ramp till proof-of-work kryptomining och DeFi-likviditet.


OKX För- och nackdelar

OKX Fördelar

 • Konkurrenskraftiga handelsavgifter.
 • Ett mycket brett utbud av krypto som stöds (340+).
 • Tillåter användare att delta i hävstångshandel.
 • Tillåter användare att delta i spothandel.
 • Har en avancerad handelsplattform.
 • Tillåter användare att delta i terminshandel.
 • Har anpassningsbara kryptohandelsrobotar.
 • Tillåter ett brett utbud av fiatvalutor att öppna ett konto
 • Lärresurser.
 • Höga insatser för APO:er
 • Köp / sälj-instrumentpanel som är lätt att använda.
 • Teknisk support som svarar snabbt via onlinechatt.

OKX Nackdelar

 • Har låg likviditet för vissa kryptovalutor.
 • Har en komplex avgiftsstruktur.
 • Tvivelaktig kundsupporttjänst .
 • Handelsgränssnittet är lite komplext för nybörjare.
 • Inte tillgängligt för invånare i flera länder, inklusive USA

De bästa förmånerna

Utbildningsresurser som sträcker sig från nybörjare till professionella

Under avsnittet “Lär dig” på OKX webbplats kan du komma åt dussintals nybörjarhandledning och videor som hjälper dig att komma igång. OKX tillhandahåller också aktuella artiklar, branschanalys och möjlighet att bli en OKX-mäklare.

Tillgång till nya DeFi-projekt via likviditetsbrytning

Decentraliserad finans, eller DeFi, är ett av de snabbast växande områdena för smarta kontrakt och blockkedjor. En viktig drivkraft för denna tillväxt är likviditetsbrytning. Det är här användare som tillhandahåller likviditet till ett decentraliserat protokoll passivt kan tjäna sina tokens i utbyte.

OKX:s Jumpstart Mining-initiativ låter dig staka DeFi-tokens samtidigt som du stödjer dina valda projekt genom att satsa OKB, OKX:s ekosystemtoken. Läs mer i länken.

Tjäna Bitcoin varje dag

OKX har också ett unikt lojalitetsprogram som belönar regelbunden användning av sin mobilapp. Varje dag publiceras fem nya “inlärningsuppdrag” i appen, vilket kräver att du tittar på en video eller läser en artikel. Slutförandet av varje uppgift belönar användaren med 50 Satoshis; varje Satoshi är lika med ungefär en 100 miljondel av en full Bitcoin. När användaren tjänar 10 000 Satoshis kan belöningarna omvandlas till lika mycket Bitcoin, som kan hållas, satsas eller handlas på OKX.


OKX-funktioner

1. OKX skrivbordsplattform

OKX handelsplattform

OKX-skrivbordsplattform har många funktioner som de flesta avancerade kryptohandlare kommer att uppskatta. OKX har dock inte glömt bort nybörjare och dess grundläggande plattform gör det möjligt för de nyare kryptohandlarna att köpa och konvertera sin första kryptovaluta snabbt och effektivt: de kan också växla krypto (både altcoins och stablecoins) genom OKX: s konverteringsfunktion, som liknar en marknadshandel på den avancerade handelsplattformen, men med ett förenklat gränssnitt som inte medför några avgifter.

Men även med dessa överväganden i åtanke blir plattformen något ointuitiv och det kan skrämma bort nyare investerare till kryptovärlden. Men förstår man orderboken och prisdiagram så känner man sig snabbt som hemma.

När det gäller OKX avancerade handelsplattform kan du förvänta dig att se många olika ordertyper, såsom marknadsorder, gränsorder, stop-loss-order och till och med avancerade villkorliga affärer som bara inträffar om vissa kriterier är uppfyllda. Du kan också hitta funktioner som spothandel, hävstångshandel, terminshandel och kryptosatsning, samt avancerad kartläggning som gör din kryptohandelsupplevelse enklare.

Du kan också använda en anpassningsbar handelsbot som investerar i krypto automatiskt åt dig, vilket gör det till ett användbart verktyg för att generera passiva inkomster. Handelsboten kan ställas in i ett av fyra lägen, som alla följer olika investeringsstrategier: spotnät, arbitrageorder, isberg och TWAP (tidsvägt genomsnittspris).

Sammantaget debiterar OKX kunderna en avgift på 0.10% eller mindre per handel. Inköpsavgifter för kredit- och betalkort debiteras också, även om de vanligtvis är lägre än de som debiteras av andra börser.

2. OKX mobilapp

OKX mobilapp

OKX har också en egen mobilapp, som är tillgänglig för både Android- och iOS-enheter. OKX-mobilappen har alla funktioner som skrivbordsplattformen har så att du även kan handla på språng, men med tanke på hur många funktioner den erbjuder är det troligt att nybörjare kan komma att kämpa för att använda den här appen smidigt. Ett smidigare alternativ kan vara Coinbase som har ett enklare gränsnitt.

När det gäller appens betyg har OKX Android-appen ett betyg på 4,6 av 5 stjärnor baserat på 195 000 recensioner i Google Play Store, medan OKX iOS-appen har ett betyg på 4,9 av 5 stjärnor baserat på 14 000 recensioner i App Store, vilket gör det till en robust mobilapp som OKX-användare är nöjda med. Det har dock funnits kritik mot appen och nämner ofta hur svår den är att använda.

3. OKX säkerhetsfunktioner

OKX tar säkerhet på allvar och använder flera säkerhetsåtgärder för att skydda sina kunders tillgångar. Till exempel använder OKX obligatorisk tvåfaktorautentisering via Google Authenticator för alla uttag och kontoinloggningar. OKX håller också 95% av sina tillgångar under privata plånböcker för att hålla majoriteten av sina kunders tillgångar offline och utom räckhåll för hackare, vilket är bra.

OKX har också en anti-phishing-kod som användare kan aktivera för att skydda sitt konto från att bli phished, och utbytet tillåter användare att aktivera lösenord för att lägga till ett extra lager av säkerhet till sitt konto.

Det är dock värt att påpeka att OKX inte är registrerat hos Ontario Securities Commission (OSC), och det är inte heller ett registrerat Money Services Business (MSB) hos Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada (FINTRAC), vilket är en överraskande brist på reglering för en kryptobörs som är verksam på kanadensiskt territorium. Naturligtvis vet kryptoinvesterare redan att digitala valutor är en riskabel investering, men när du saknar investerarskydd som dessa gör det bara processen att investera i krypto ännu läskigare.

4. OKX kundtjänst

OKX kundtjänst

OKX erbjuder 24/7 telefonkundsupport, och det stöder också en livechattfunktion. Dessutom kan du nå OKX kundtjänst via Telegram, och det ger en omfattande FAQ-sektion på sin webbplats för att hjälpa till att svara på många vanliga frågor som kunder kan ha.

OKX har också en närvaro på sociala medier, så om du har några frågor eller funderingar kan du nå ut till plattformen på Twitter, Facebook eller LinkedIn och de kommer vanligtvis att återkomma till dig inom kort. Var dock medveten om att den typ av kundsupport som du får genom den här kanalen i bästa fall kommer att vara halvbra.

OKX kundsupport har också kritiserats av vissa kunder för att inte svara och långsamt, så det är definitivt inte perfekt.

5. MetaX, OKX egen kryptoplånbok 

OKX Meta x

OKX erbjuder också sin egen kryptoplånbok, kallad MetaX. Det är en driftskompatibel plånbok med flera kedjor som kan användas till ett brett utbud av olika nätverk, såsom Ethereum, Polygon, Fantom och börsens eget kryptonätverk, OKC.

Nu är det inte så ovanligt att se ett kryptoplånbokserbjudande som kommer från en kryptobörs, men det som gör MetaX unikt är att du kan använda det för att komma åt andra decentraliserade finansplattformar (DeFi) utan att behöva byta appar och/eller plånböcker. Du kan också använda den för att visa tillgångar, göra överföringar, ta emot betalningar, ansluta och auktorisera decentraliserade applikationer (DApps), lägga till eller byta nätverk och handla, samt handla eller skapa NFTs.


Kryptovalutor på OKX

OKX stöder för närvarande cirka 340 olika kryptovalutatoken, vilket är ett stort urval av kryptotoken jämfört med andra kryptobörser. OKX har planer på att lista fler kryptovalutatoken även i framtiden.

Några av de mest populära kryptovalutorna som OKX för närvarande stöder inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) och OKB.


OKX-avgifter

Handelsavgifter

OKX har en komplex avgiftsstruktur för tillverkare som erbjuder rabatter baserat på hur mycket OKB du har. Här är de handelsavgifter du kan förvänta dig:

NivåTotalt OKB-innehav30-dagars handelsvolym (USD)Avgift för MakerAvgift för Taker24H uttagsgräns (BTC)
Nivå 1Mindre än 500< 5 miljoner dollar0.080%0.100%500
Nivå 2500 eller mer< 5 miljoner dollar0.075%0.095%500
Nivå 31 000 eller mer< 5 miljoner dollar0.070%0.090%500
Nivå 41 500 eller fler< 5 miljoner dollar0.065%0.085%500
Nivå 52 000 eller fler< 5 miljoner dollar0.060%0.080%500

Dessutom kan du förvänta dig att få rabatter på dina avgifter om du har en 30-dagars handelsvolym på cirka $ 10,000,000 USD eller mer. Dessa rabatter skulle se ut så här:

 Användarnivå30-dagars handelsvolymAvgift för TakerMaker Fee
VIP 1$ 10,000,000 eller mer0.060%0.080%
VIP 2$ 20,000,000 eller mer0.040%0.075%
VIP 3$ 50,000,000 eller mer0.020%0.070%
VIP 4$ 100,000,000 eller mer0.000%0.060%
VIP 5$ 200,000,000 eller mer-0.002%0.050%
VIP 6$ 500,000,000 eller mer-0.005%0.040%
VIP 7$ 1,000,000,000 eller mer-0.010%0.030%
VIP 8$ 10,000,000,000 eller mer-0.010%0.025%

 Insättnings- och uttagsavgifter

OKX har inga insättningsavgifter, men det har några uttagsavgifter att vara medveten om när du tar ut krypto. Här är OKX uttagsavgifter för några av deras mest populära kryptovalutor:

Kryptovaluta Uttagsavgift
Bitcoin (BTC)0,0002 BTC (~ 10,14 CAD)
Ethereum (ETH)0,004 ET (~ 15,05 CAD)
Kardan (ADA)1,0 ADA (~ 1,14 CAD)
Tether (USDT)20,0 USDT (~25,48 CAD)
XRP (XRP)0,2 XRP (~0,1813 CAD)
Polkadot (DOT)0,08 punkter (~1,9248 CAD)
Dogecoin (DOGE)16,0 DOGE (~ 2,75 CAD)
USD-mynt (USDC)20,0 USDC (~ 20 CAD)
Uniswap (UNI)0,992 UNI (~ 41,48544 CAD)
Lavin (AVAX)0,008 AVAX (~0,75408 CAD)

Hur man tar ut pengar från OKX?

För att ta ut fiat (kontanter) från OKX, följ dessa steg:

 • Klicka på menyn Köp/Sälj.
 • Välj alternativet “Snabb handel”.
 • Välj alternativet “Sälj”.
 • Från rullgardinsmenyn väljer du det kryptobelopp du vill sälja.
 • Från rullgardinsmenyn väljer du den fiatvaluta du vill ta emot.
 • Välj alternativet “banköverföring” och ange dina bankkontouppgifter.
 • Bekräfta transaktionen.

Följ dessa steg för att ta ut krypto från OKX:

 • Gå till uttagsavsnittet.
 • Håll muspekaren över “Tillgångar” för att öppna menyn.
 • Klicka på alternativet “Withdrawal” i listrutan.
 • Välj den krypto du vill ta ut.
 • Klicka på Fortsätt för att fortsätta.
 • Ange och bekräfta uttagsuppgifterna.

Sammanfattningsvis

OKX är en kryptovalutabörs som har ett stort urval av kryptovalutor som stöds, låter dig satsa din krypto och erbjuder 24/7 telefonkundsupport. OKX har dock inte samma likviditet som några av de andra börserna, plattformen är inte särskilt intuitiv att använda och den har en överraskande brist på reglering i Kanada.


OKX Vanliga frågor

Är OKX safe &secure?

Ja, handel med OKX är helt säker. OKX har många säkerhetsfunktioner på plats för att skydda dina konton, till exempel obligatorisk tvåfaktorautentisering och en 95% privata plånbokspolicy.

Är OKX Legit?

Ja, OKX är legitimt av flera skäl: det används av miljontals människor över hela världen, det har funnits sedan 2017 och det erbjuder starka säkerhetsfunktioner som obligatorisk tvåfaktorautentisering och e-postverifiering.

Är OKX lagligt i Kanada?

Ja, OKX fungerar lagligt i Kanada. Det är dock inte ett registrerat Money Services Business (MSB) hos Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada (FINTRAC), och det är inte heller registrerat hos Ontario Securities Commission (OSC).

Är OKX pålitlig?

Ja, OKX är ett pålitligt utbyte av flera skäl: det har massor av säkerhetsfunktioner, det har funnits sedan 2017 och det används av tiotals miljoner människor över hela världen.

Verifierar OKX konton direkt?

Ja, OKX verifierar vissa konton direkt, men om ditt konto av någon anledning behöver gå igenom den manuella verifieringsprocessen är det här de dokument du behöver tillhandahålla:

 • Fullständigt juridiskt namn.
 • Nationalitet.
 •  Dokumentets identifikationsnummer.
 • Identitetsverifiering via ett foto-ID.
 • Ansiktsverifiering via Netverify.

Kan jag köpa Dogecoin med OKX?

Ja, du kan köpa Dogecoin med OKX.

Är OKX försäkrad?

Nej, OKX:s kryptoinnehav är inte försäkrade.

OKX-hänvisningskod

Du behöver inte en hänvisningskod för att få din registreringsbonus med OKX. Registrera dig bara med vår registreringsbonuslänk och sätt sedan in $ 100 eller mer på ditt konto och tjäna 100 kr (10$).