trezor bonus sverige

Vi erbjuder dig 5% cashback när du handlar på Trezor via oss


Kriterier för cashback

  1. Klicka på länken ovanför och handla.
  2. Fyll i formuläret på sidan Kontakt med vilken bonus du önskar och hur du vill få betalt.
  3. Vi betalar ut 5% av ditt handlade belopp via Swish, Paypal eller via Krypto.

Trezor produkter med cashback

Trezor Model T
311.25 EUR

Trezor Model T är en avancerad hårdvaraplånbok för kryptovaluta. Förvara Bitcoin, lösenord, tokens och andra nycklar med tillförsikt.

Trezor_Model_T_front bonus

Trezor Model One
86.25 EUR

Oavsett om du är ny på Bitcoin eller redan är en säkerhetsexpert, är Trezor Model One det #1 Bitcoin-plånboksvalet för alla.
Trezor Model One stöder mer än 1000 mynt

Trezor_Model_One_Black_front bonus cashback

Cassette
136.25 EUR

Vad är Cryptosteel Cassette?
Cryptosteel Cassette är produkten som startade allt och etablerade marknaden för offline metallplånböcker. Kassetten är en enhet av rostfritt stål i fickstorlek, designad för att säkert lagra alfanumeriska data som du väljer utan behov av specialverktyg eller inblandning från tredje part. Varje enhet levereras med sitt eget kit med kakel i rostfritt stål graverade på varje sida.

Varför behöver jag en Cryptosteel-kassett?
Koder och lösenord sammanställs manuellt från den medföljande delvis slumpmässiga uppsättningen tecken. Du kan lagra upp till 96 tecken värde av konfidentiell information snabbt, vilket garanterar säkerheten och integriteten för dina data. När en önskad sekvens väl har låsts in i din kassett, får den i huvudsak status som offline-permanens, med motståndskraft mot fysisk skada, inklusive brand, översvämning, korrosiva förhållanden, elektriska stötar och stötar från olyckor.

Hur fungerar kassetten?
Kassetten kommer med mer än 250 bokstäver i rostfritt stål, graverade på båda sidor. Du kan manuellt sätta ihop de första fyra bokstäverna i varje ord i ditt återhämtningsfrö från den medföljande uppsättningen brickor genom att skjuta in varje bricka i kassetten. Varje ord i ett BIP39-kompatibelt återvinningsfrö kan identifieras från de första fyra bokstäverna. Inga extra verktyg behövs.

Teknisk specifikation
Kasettstorlek: 106 x 60 x 60 mm
Paketets vikt: 455 gram
Kassett och plattor av AISI 304
Brickor består av alla versaler från det latinska alfabetet (från A-Z)
Specifikation: PS-1-2016
Försäkran om överensstämmelse: CE-1-2016


Capsule Solo
102.28 EUR

Ge dina känsliga uppgifter säkerheten hos massivt stål. Den solida metallenheten har designats för att överleva nästan alla extrema förhållanden, vilket ger dig sinnesfrid att dina personuppgifter har den säkerhet de förtjänar.

Cryptosteel Capsule Solo
Kapseln har justerbara separatorer, erbjuder mer kapacitet – 123 istället för 96 tecken de flesta andra lösningar ger – och levereras med en komplett ASCII-teckenuppsättning som stöder slumpmässiga lösenord med siffror och symboler. Alla karaktärer är djupt stämplade i brickorna för att ge maximal livslängd. Detta innebär att kapseln säkert kan lagra ett slumpmässigt lösenord utan separatorer, ett oförkortat 12-ords minnesminnesfrö eller de första fyra bokstäverna i ett minnesmärkesfrö som består av 25 ordfraser.

Vad är Cryptosteel Capsule?
Du kan tänka på Capsule som moder till alla säkerhetskopior: ett fysiskt säkerhetskopieringsverktyg i rostfritt stål för ditt återställningsfrö och andra privata data, utan inblandning från tredje part. Dess innovativa design gör att allt du lagrar är tillgängligt för dig utan att synas vid första anblicken.
Stötsäker, vattentät och brandsäker i temperaturer upp till 1400 °C/2500 °F.

Varför behöver jag en kapsel?
Om du har privat information att lagra och skydda behöver du en kapsel. Istället för att lagra värdefull data på ett ömtåligt papper som lätt kan förstöras eller förloras, kan du lagra det i en solid metallkapsel. Lagra lösenord, återställningsfrön, återställningsresurser och mer.

Hur fungerar kapseln?
Satsen levereras med en slumpmässig uppsättning av 800 brickor som inkluderar alla utskrivbara ASCII-tecken som är djupt stämplade in i brickorna för att ge maximal livslängd. Förvara upp till 123 tecken genom att stapla karaktärsbrickorna och separatorerna på kärnan och säkra sedan med ett fäste i rostfritt stål.
Shamir Backup Support
Det vanliga tillvägagångssättet för att skydda digitala tillgångar är redundanta säkerhetskopior, men när tillgången i sig är av betydande värde och hög likviditet finns det en påtaglig risk för att en reservförvarare avviker med tillgången. Det kryptografiska hemlighetsdelningsschemat skapat av Adi Shamir är ett genialt sätt att skydda data.

Hur fungerar Shamirs hemliga delning?
Shamirs hemlighetsdelning ger en bättre mekanism för att säkerhetskopiera hemligheter genom att fördela vårdnad mellan ett antal betrodda parter på ett sätt som kan förhindra förlust även om en eller några av dessa parter äventyras.
Schemat låter dig dela upp din säkerhetskopia av återställningsfrö i flera oberoende delar som kallas andelar.

Du kan skydda viktig information med Shamir Backup, som stöds av kapseln. Huvudhemligheten som du skyddar kanske aldrig äventyras ens i fall av aggressiva handlingar inklusive men inte begränsat till stöld, mutor, vandalism och våld där kunskapen om färre än det erforderliga antalet aktier upptäcks.

Teknisk specifikation
Kapselstorlek: 102 x 16 mm
Paketets vikt: 515 gram
Material: Rostfritt stål
Skal tillverkat av AISI 303
Kärna, avskiljare, fästelement och karaktärsplattor av AISI 304
Förpackningen innehåller alla utskrivbara ASCII-tecken (96 olika tecken)
Produktspecifikation: PS-1-2019
Försäkran om överensstämmelse: CE-1-2019


Cryptotag Zeus
131.25 EUR

Skydda ditt återhämtningsfrö med detta praktiskt taget oförstörbara 6 mm tjocka backupsystem i titan. Med det nya numreringssystemet kan du enkelt spela in upp till 24 BIP39-återställningsord som säkerhetskopierar din kryptovaluta-hårdvaruplånbok på fem minuter, och hänga i fred för alltid.

Kryptotagg Zeus
Zeus har testats vid temperaturer upp till 1667 grader Celsius, satts under en pneumatisk hammare och skjutits med en 9 mm runda. Oavsett vad som händer med din hårdvaruplånbok, är ditt återställningsfrö säkert och sunt tack vare Cryptotag. Detta är för hodlers.

Vad är Cryptotag Zeus?
Cryptotag Zeus är den senaste säkerhetskopieringslösningen i titan från Cryptotag, designad för att skydda ditt återställningsfrö från skador. Spela enkelt in upp till 24 BIP39-kompatibla återställningsfröord och skydda säkerhetskopian av dina privata nycklar för hårdvaruplånboken. Den 6 mm tjocka skottsäkra, vattentäta titanen Zeus är resistent mot temperaturer på upp till 3050 °F (1667 °C) och alla typer av högtrycksprovning som pneumatiska hammare.

Varför behöver jag en Cryptotag?
Ditt återställningsfrö är det enda sättet att återställa din krypto om något händer med din hårdvaruplånbok. Istället för att lagra ditt återhämtningsfrö på ett ömtåligt papper som lätt kan förstöras eller förloras, kan du lagra det i en praktiskt taget oförstörbar Cryptotag Zeus. Oavsett vad som händer med din kryptovaluta-plånbok säkerställer Zeus att du alltid kan återställa din krypto genom att skydda ditt återställningsfrö.

Hur fungerar Cryptotag?
Zeus är kompatibel med BIP39 återställningsfröordlista. Skriv ner ditt återställningsfrö på det medföljande konverteringsbladet och leta sedan efter varje ord i den numrerade BIP39-ordlistan online eller använd den medföljande listan i installationsguiden. Skriv ner motsvarande nummer bredvid varje ord på omvandlingsbladet. Du bör ha en lista med fyrsiffriga nummer när du är klar. Använd den medföljande mittstansen för att permanent gravera in varje nummer i titanplåtarna som utgör Zeus. På några minuter har du den sista backuplösningen du någonsin kommer att behöva.

Teknisk specifikation
Storlek: 11,3 x 6,8 cm
Vikt: 210 gram
Kompatibilitet: BIP39 återvinningsfrön
Material: Titan
Inkluderar 2 titanplattor.


Hur Trezor fungerar


Hur din säkerhetsfras fungerar


Sharim säkerhetsfras backup