youhodler kryptolån

Få 250 kr bonus när du öppnar konto hos Youhodler


Kriterier för bonus

  1. Klicka på vår rekryteringslänk ovanför och skapa ett konto
  2. Öppna ett Multi HODL konto värt minst $300 eller ett Dual deal konto värt $990 eller ett klassiskt lån konto värt $1990
  3. Fyll i vårt formulär om hur du vill få de 250 kronorna betalt


Om Youhodler

YouHodler är ett kryptoutlåningsföretag med huvudkontor i Schweiz som erbjuder användarna minimala räntelån genom att pantsätta sin kryptovaluta som säkerhet, vilket hjälper dem att spara pengar. YouHodler är en kryptostödd lånetjänstleverantör, och det är etablerat på tanken att om användarna HÅLLER sina kryptor under nedåtmarknader och säljer dem när marknaden går upp, och tjänar ränta under tiden via utlåning.

YouHodler-börsen tillåter användarna att låna fiat när som helst baserat på nuvärdet av kryptotillgångar. Sedan starten har plattformen utvecklats exponentiellt. Det har blivit en av de välkända kryptobankerna genom att erbjuda sina kunder 50+ myntinvesteringar, inklusive BTC, UNI, ETH, BNB, etc., tillsammans med stablecoins som USDC, USDT, TUSD, DAI, PAX, HUSD, etc. Och även YouHodler lägger till ca 5 mynt per kvartal.


YouHodler Sammanfattning

Officiell webbplatshttps://www.youhodler.com/
HögkvarterSchweiz
Finns i2018
Inbyggd tokenNej
Listade kryptovalutor50+
 Fiatvalutor  som stödsUSD, EUR, CHF, GBP
Minsta insättning$100
InsättningsavgifterBanköverföring – 0 (förutom USD SWIFT – 25 USD avgift per insättning, EUR SWIFT – 25 EUR avgift per insättning) Kreditkort – 1% vid insättning med AdvCash-konto och 4.5% med något annat konto. Krypto – 0Stablecoins – 0
HandelsparEj tillämpligt
HandelsavgifterGenomsnitt
 UttagsgränsFör bankkort – 2 USD / 2 EURFör banköverföring – 500 för USD; 50 för euro; 500 för CHF och GBP
 UttagsavgifterBeror på valuta
Apy12%
AppJa
 Kundtjänst/supportE-post, livechatt och hjälpcenter

Läs mer om Youhodlers tjänster här:

Förstå YouHodler

Enligt YouHodler-recensionerna grundades denna plattform 2018. YouHodler erbjuder finansiella tjänster för krypto-till-fiat och krypto-till-krypto. Användarna kan få garanterad ekonomisk avkastning när de sätter in kryptofonder; de kan också låna pengar mot sina kryptoinnehav. De kan också konvertera kryptovalutor till fiatpengar, till en annan krypto eller använda stablecoins.

Med YouHodler-börsen kan användare få billigare fiatlån i EUR, USD, GBP, CHF med krypto som säkerhet. Det erbjuder flera kryptoinvesteringsalternativ till användare över hela världen; de erbjuder inte tjänster till Irak, Kina, Bangladesh, Nordkorea och USA.

Enligt YouHodler-granskningen är detta utbyte medlem i blockchain-föreningen och finanskommissionen i västra Schweiz. Det fungerar också som ett utlopp för all tvistlösning utanför deras plattform.

Denna plattform definieras som en centraliserad finanstjänst och den har användare från 180 länder. YouHodler tillhandahåller sammansatt ränta som läggs till varje vecka på användarens konto. Om användaren inte vill dra tillbaka sitt intresse kan de tjäna mer vinst. Ytterligare ränta beräknas  var 6: e timme ungefär

youholder kryptolån (1)

Vad är ett kryptostödt lån?

Ett kryptostödt lån är en process för att använda kryptovaluta som säkerhet för ett lån i en annan valuta. I YouHodlers fall kan du välja mellan de 20 bästa kryptovalutorna som säkerhet för ett lån i euro (EUR) US-dollar (USD), schweizisk franc (CHF) eller Storbritannien pund (GBP). Den kanske mest uppenbara fördelen med kryptoutlåning är att användare kan få omedelbar tillgång till fiatvaluta utan att behöva sälja sina favoritkryptotillgångar.

På så sätt behöver ingen stressa över att missa en framtida tjurrusning eftersom när de betalar tillbaka lånet får de tillbaka sin krypto. Dessutom finns det mer kreativa sätt att använda kryptolån till exempel som en metod för att få tillgång till nytt kapital för investeringar, för säkring eller utnyttjande på kryptomarknaden och mycket mer. Det finns en handfull kryptoutlåningsplattformar som erbjuder dessa tjänster men inte alla är skapade lika.


Varför välja YouHodler för ditt kryptostödda lån?

Jämfört med andra kryptoutlåningsplattformar har YouHodler ett brett urval av några av de mest populära kryptosäkerhetsalternativen. YouHodler lägger regelbundet till fler mynt baserat på kundernas efterfrågan och de förbättrar alltid plattformen i detta avseende. När det gäller ett belåningsgrad låter YouHodler användare få mer värde för sina säkerheter än konkurrerande utlåningsplattformar. Användare kan få en branschbästa 90% belåningsgrad på YouHodler följt av omedelbara kreditkorts- och bankuttag för ultimat bekvämlighet.

Till skillnad från andra person till person (p2p) utlåningsplattformar finns det inget behov av att hitta en långivare. De omedelbara kontanterna kommer från YouHodlers egna fiatfonder och den innehåller en beprövad förvaringslösning med säkerhetsfonder skyddade av Ledger Vault digitala tillgångshanteringssystem och 150 miljoner dollar i poolad brottsförsäkring. Slutligen har YouHodler flexibelt återbetalningsdatum och LTV-alternativ för dem som vill anpassa sina lån samt en engångslånavgift som återbetalas i slutet av låneperioden. Inga dolda rollover-avgifter eller dagliga återkommande avgifter.


Hur man får ett krypto-backat lån på YouHodler

Steg 1: Överför krypto till din YouHodler-plånbok

YouHodler accepterar de 14 bästa kryptovalutorna som säkerhet. Inga avgifter för kryptoinsättningar eller uttag.

Steg 2: Skaffa ett kryptolån och ta ut pengar

Lånegodkännande tar några sekunder. Du behöver inte hitta en långivare som i p2p-plattformar. Du får omedelbart kontanter i EUR, USD, USDT eller BTC.

YouHodler fungerar som en pantbank. Det finns en tillfällig försäljning av kryptovaluta, där DU är säljaren och YouHodler är köparen. Efter en fördefinierad tidsperiod återköper du kryptovalutan från YouHodler.

Våra kontantuttagsalternativ:

  • Banköverföringsuttag via SEPA och SWIFT. Finns över hela världen.
  • Kreditkortsuttag till ditt MasterCard eller VISA. Lista över tillgängliga länder finns här.
  • Kryptouttag: köp alla krypto- eller stablecoins med vår integrerade kryptobörs.

Steg 3: Få tillbaka din kryptosäkerhet när som helst

Du kan betala tillbaka ditt lån med ett kreditkort, stablecoins eller bankkonto och få tillbaka din krypto. Du kan behålla dina kryptotillgångar i YouHodlers plånbok och få omedelbar tillgång till kryptolån och Multi HODL™

Steg 4: Hantera ditt lån

Använd vår lista över avancerade funktioner för att hantera dina lånevillkor och reagera på marknadens rörelser: