Kryptomurarnas dödshot från Maxis: Hall of Flame

Mason Versluis, även känd som “Crypto Mason”, är en 22-årig crypto influencer som har fått över 1 miljon följare på sociala medier innan han blev myndig i USA. Han har 146 000 följare på Twitter. Han började sin resa i kryptovärlden när hans far introducerade honom till XRP och Ripple innan hans 17-årsdag.

Versluis tror att nyckeln till framgång är att nätverka med andra crypto influencers. Han har gjort vinster upp till $10 000 och kryptovaluta för att få folk att “gilla tweeten, retweeta och tagga tre personer”. Han känner press att vara “rätt och korrekt” med det han säger på Crypto Twitter.

Versluis har haft några Twitter beefs, bland annat med The Crypto Lark, HEX Community och Bitcoin Maxis. Han gillar att följa The Bearable Bull, Digital Asset Investor, Watcher Guru och Zerohedge. Han tror att Bitcoin kommer att nå mellan $40 000 och $60 000 till 2023.

Maxis har utsatts för dödshot från Hall of Flame, en grupp som stödjer HEX-projektet. Versluis säger att det kändes “mycket konstigt och hotfullt” när Richard Heart delade videon. Versluis tror att det kommer att hända ytterligare en katastrofal händelse som FTX.