Binance Bonus Sverige

Få 1000 kr bonus och 10% rabatt när du öppnar konto hos Binance via oss


Kriterier för bonus

 1. Klicka på länken ovanför och skapa ett konto
 2. Få $100 i bonus rabatt för avgifter
 3. Få 10% rabatt på avgifter förevigt

Kampanjkod: 139600854


Om Binance

Binance fördelar:

✔️ Etablerad industrinärvaro
✔️ Stort rykte
✔️ Säkert och säkert
✔️ Många handelsalternativ (spot, marginal, P2P, aktietoken och mer)
✔️ Den har sin egen utbytestoken (BNB), som ger dig många exklusiva rättigheter som t.ex. startplattans investeringsbehörighet, lägre handelsavgifter, möjligheten att konvertera låga [andra] kryptosaldon till BNB och mer
✔️ Brett utbud av kryptotillgångar och par
✔️ Många användbara funktioner
✔️ Sätt att tjäna passiv inkomst
✔️ Många betalningsalternativ finns tillgängliga
✔️ Aktiva sociala kanaler
✔️ Bra kundsupport

Binance nackdelar:

❌ Kanske inte perfekt för nybörjare
❌ Saknar telefonkundsupport


Om

Binance är för närvarande världens största kryptovalutabörs efter handelsvolym. Den grundades av Changpeng Zhao (känd under sina initialer CZ) i Kina 2017. Sedan dess har plattformen etablerat sig som en av de mest pålitliga spelarna inom krypto.

I september 2019 lanserade den en separat dedikerad plattform för sina amerikanska kunder, registrerad hos FinCEN och helt kompatibel med USA:s regelverk.

Noterbart, Binance anses också vara en av en handfull kryptovalutabörser som inte handlar med falska volymer eller ägnar sig åt pengatvätt. Företaget strävar kontinuerligt efter att säkerställa transparens i sin verksamhet.

binance review bonus allt du behöver veta

Med tiden har börsen visat sig pålitlig och ansvarsfull gentemot sina kunder och har levt upp till uppsatta standarder och regleringar, vilket cementerat sitt rykte när det gäller att legitimera kryptovalutor som en tillgångsklass.

Sammantaget håller Binance sig uppdaterad genom att täcka alla betydande industriframsteg och uppgraderingar, efter att ha etablerat sig som den mest använda inkörsporten till marknader för digitala kryptovalutor.


Binance rykte inom industrin

Det som gör Binance särskilt attraktivt är dess omfattande lista över kryptotillgångar som stöds och deras handelspar, inklusive branschens kännetecken som Bitcoin och Ethereum, såväl som mindre och micro-cap tokens. Varje token måste uppfylla Binances standarder och kriterier bara för att komma i fråga för notering (och kan också tas bort från listan för att bryta mot villkoren).

Under 2019 upplevde Binance Exchange en sofistikerad cyberattack (den hackades). Tjuvar stal 40 miljoner dollar i Bitcoins vid den tiden, men tack vare Binances SAFU-fond täcktes alla förluster av utbytet och Binance ersatte handlare omedelbart. Denna handling stärkte avsevärt Binances rykte inom kryptovalutabranschen.


Binance kryptomynt BNB (Binance Coin)

En annan aspekt av Binance som gör det tilltalande är dess konkurrenskraftiga handelsavgifter (en schablonsats på 0,1%), ytterligare reducerad genom att hålla plattformens infödda token, Binance Coin (BNB). Tokenet hade utfärdats och distribuerats i en ICO i och med lanseringen av börsen (som en Ethereum ERC-20-token, ICO själv samlade in ~15 miljoner dollar vid den tiden). För att veta mer om avgifterna på plattformen, kolla vår Binance-avgiftsguide.

Binance erbjuder ett incitament att betala transaktionsavgifter i BNB genom att erbjuda 50 % rabatt under det första medlemsåret, som minskar varje efterföljande år i fem år. Tokenet är dock inte bara begränsat till det, eftersom du också kan använda det för att investera i ICO:er som deltar i Binances Launchpad-program, till exempel.

Tips:
När det gäller att använda en kryptobörs eller någon tillgångsbörs för den delen, kommer det att finnas lite balans kvar efter affärer. Binance har dock en lösning på detta problem. Det erbjuder ett bekvämt alternativ för att byta dina små saldon och konvertera dem till BNB. Här är en guide om hur man konverterar ett litet saldo till BNB.


Hur öppnar jag ett Binance-konto?

 1. Skapa konto:
  Gå över till Binances huvudwebbsida och registrera dig med en e-postadress och ett lösenord. Kom ihåg att använda sunt förnuft när du väljer lösenord. Se till att den är tillräckligt lång och alfanumerisk, inklusive både stora och små bokstäver och siffror. Det är också lämpligt att ställa in tvåfaktorsautentisering (2-FA) som en extra säkerhetsåtgärd, till exempel att installera Google Authenticator på din telefon för det ändamålet. Detta gör det så att varje gång du loggar in eller utför någon operation (t.ex begär uttag av pengar), måste du ange ett unikt nummer som skickats till dig på din telefon för att bekräfta det är du.
 2. Bekräfta dina personliga uppgifter:
  Att genomgå en enkel Binance Know-Your-Customer-process (KYC) krävs också. Detta inkluderar att uppge ett fullständigt namn, hemadress, bosättningsland och födelsedatum. Efter det kommer du att omdirigeras till en tredjepartsleverantör av verifiering och KYC-tjänster (NetVerify) och du måste ladda upp en kopia av ett myndighetsutfärdat ID (vilket kan vara ett ID-kort, ett pass eller ett körkort). Naturligtvis är KYC och förfaranden mot penningtvätt avgörande för att erhålla regulatoriskt godkännande för att fungera som ett legitimt och pålitligt utbyte i de flesta jurisdiktioner världen över.
 3. Sätt in pengar:
  Fiat-insättningar via bankkonton eller direkt med ditt debit/kreditkort. Annars kan du också först köpa Bitcoin eller Ethereum någon annanstans (oftast Coinbase) och sätta in dem på din Binance-plånboksadress för just den tillgången. När du har gjort en insättning (vanligtvis bekräftad inom högst 20 minuter), kan du börja handla.
 4. Börja handla och investera:
  Gå till “Exchange”-knappen högst upp på skärmen och välj mellan “Basic” eller “Advanced” handelsplattformsgränssnitt. Om du precis har börjat och inte har någon tidigare erfarenhet av handel, ger det första alternativet en snabb bild av marknadshandelsparen och det rekommenderas innan du hoppar till det mer avancerade.

Sammanfattning

Allt som allt, med Binance, överväger fördelarna vida nackdelarna. Dess olika erbjudanden, låga avgifter och toppmoderna handelsplattform säkerställer att Binance-börsen förblir det ultimata valet för de flesta handlare med kryptovaluta.

De slutar heller aldrig att utveckla och utöka sitt tillhandahållande av tjänster, lägga till arsenalen av tekniska möjligheter och konfigurationer samt hålla jämna steg med den senaste branschens utveckling och trender. Det är därför inte konstigt att Binance leder industrin när det gäller daglig handelsvolym, och behåller sin ställning som den mest använda kryptobörsen i världen.


Vanliga frågor om Binance

Vad är Binance?
Binance är ett stort ekosystem som består av många segment. Dess Binance-börs är den största kryptobörsen i volym och rankas bland de mest erkända globalt. Trust Wallet är Binances officiella plånbok där användare kan skicka, ta emot och lagra sina digitala tillgångar på ett säkert och decentraliserat sätt. Andra segment av ekosystemet inkluderar Binance Chain, Binance Academy, Launchpad, Binance Labs, Binance Research och Binance Charity.

Passar Binance Exchange bra för nybörjare?
Binance exchange passar bra för nybörjare. Plattformen är användarvänlig. Registrering och registreringsprocessen är enkel och gör det möjligt för nybörjare att registrera sig och sätta in pengar snabbt och enkelt. Dessutom har den uppdaterad information och akademiska centra där användare kan hänvisa till när de stöter på utmaningar när de använder sin plattform. Den har också många användbara funktioner och bra 24/7 kundsupport.

Kan amerikanska medborgare handla på Binance?
Amerikaner kan handla på Binance sedan kryptobörsen lanserade sin Binance.US-arm. Lanserades den 23 september 2019, Binance.US gör det möjligt för amerikanska användare att sätta in Bitcoin, Ether, XRP, Bitcoin Cash, Binance Coin, Litecoin, USDT, USD på börsen. Nästan alla funktioner som är tillgängliga på den globala plattformen är tillgängliga i den amerikanska versionen. Men de är anpassade för att idealiskt betjäna den amerikanska marknaden.

Är Binance Exchange säkert?
Binance Exchange hävdar höga krav på säkerhet och säkerhet. Den är designad i en arkitektur med flera nivåer och flera kluster som erbjuder hög bearbetningsgenomströmning med förmågan att behandla nästan 1,4 miljoner beställningar per sekund. När användare loggar in för första gången visas ett popup-fönster som uppmanar dem att aktivera 2FA (tvåfaktorsautentisering) som hjälper till att öka kontosäkerheten.