Gemini logo bonus

Få 100 kr bonus när du öppnar konto hos Gemini


Kriterier för bonus

 1. Klicka på länken ovanför.
 2. Efter att du har handlat för 100$ så får du 10$ bonus av Gemini automatiskt.

Detta erbjudande kan förändras om vårt samarbete med Gemini skulle ändras.


Du kommer att se denna bild

Gemini bonuserbjudande 100 kr

Vad är Gemini?

Gemini är en kryptovalutabörs som startades av Winklevoss tvillingarna (Cameron Winklevoss och Tyler Winklevoss). Du kanske känner igen de namnen, då de skapade ConnectU, som var föregångaren till Facebook. Gemini startades 2014 och är baserat i New York, vilket innebär att det är en av få
kryptovalutabörser som regleras i USA, specifikt regleras det av New York State Department of Financial Services (NYSDFS).

Gemini är den sällsynta kryptobörsen som är lika lämplig för nybörjare och avancerade kryptoinvesterare. De erbjuder ett brett sortiment av kryptovalutor, bra utbildningsmaterial med pedagogiskt innehåll och massor av andra värdefulla funktioner.


Fullständig Gemini Recension

Denna kryptovalutabörs passar bra för: Investerare på alla nivåer.

Fördelar

 • Nybörjarvänlig kryptohandel
 • Brett urval av kryptovalutor
 • Tjäna ränta på  kryptovalutasaldon
 • Högt rankad mobilapp
 • Finns i alla amerikanska delstater
 • Erbjuder mer än 120 mynt
 • Enkelt och intuitivt användargränssnitt.
 • Finns i alla 50 stater i USA, inklusive New York
 • Användare kan tjäna kryptobelöningar med Gemini-kreditkortet

Nackdelar

 • Dyra avgifter på standardplattformen
 • Invecklad avgiftsstruktur när man inte handlar på spothandel.
 • Begränsade kundtjänstalternativ

Vem ska välja Gemini?

Gemini erbjuder en nybörjarvänlig plattform och robusta utbildningsresurser, vilket gör det till ett anständigt val för nya kryptoinvesterare som ska lära sig. De erbjuder en bra säkerhet, handelsplattform och en avkastningsfunktion som kallas Gemini Earn.

Geminis komplexa avgiftsstruktur kan dock vara en för stor nackdel för dem som precis har börjat med krypto. Mer om det snart.

Medan väldigt få börser i USA erbjuder marginalhandel, kan bristen på sofistikerade handelsalternativ som marginal eller blankning frustrera erfarna investerare. Som med alla kryptovalutabörser och investeringsalternativ bör varje investerare vara försiktig. Se till att du inte investerar mer än du har råd att förlora.


Gemini funktioner

Gemini sticker ut som en toppplattform för dem som vill komma igång med krypto. Dess lättanvända app och Cryptopedia-utbildningsresurser gör det enkelt för nästan vem som helst att doppa en tå i kryptovalutavattnet, även om dess avgiftsstruktur för affärer som görs utanför dess avancerade handelsplattform blir förvirrande och snabbt dyrt.

I synnerhet kan du göra exakt samma kryptoköp på Geminis (eller många andra företags) handelsplattform för betydligt mindre, vilket innebär att det är värt att ta dig tid att lära dig det mer sofistikerade gränssnittet ActiveTrader om du planerar att investera seriöst i krypto.

Omfattande funktioner för kryptohandlare

ActiveTrader är Geminis professionella kryptohandelsplattform som erbjuder avancerade graffunktioner och många krypto-till-krypto-handelsalternativ (swap). Det här alternativet kan vara tilltalande för vissa typer av avancerade handlare som letar efter ytterligare säkerhet, anonymitet eller lägre handelskostnader.

Avancerad handelsplattform

Geminis standardhandelsplattform är enkel att använda och ger mer än tillräckligt för de flesta investerare att köpa och sälja kryptovaluta. Börsen erbjuder också Gemini ActiveTrader, en högpresterande kryptohandelsplattform designad för erfarna investerare.

Gemini ActiveTrader inkluderar möjligheten att placera flera ordertyper, till exempel marknads- eller limit order, avancerade diagram, djup orderbokssynlighet och mer. De har också lägre handelsavgifter, så även om du inte är intresserad av funktionerna rekommenderar vi fortfarande att du använder ActiveTrader för att göra affärer.

Försäkring och säkerhet

Gemini är anmärkningsvärda för att aldrig ha varit föremål för ett större hack. Kryptobörsen erbjuder försäkring för att kompensera förluster från potentiella hack samt robusta säkerhetsåtgärder. Förutom att lagra majoriteten av sina kundkryptotillgångar offline kräver Gemini användning av tvåfaktorsautentisering för att logga in eller göra uttag, och du kan implementera en begränsad lista över adresser som kan ta emot uttag – eller inaktivera uttag från ditt konto helt.

Gemini Earn

Gemini Earn låter dig tjäna ränta på några av dina kryptoinnehav, på ett något liknande sätt som hur du skulle tjäna ränta på ett sparkonto. Med den här funktionen kan du sätta din krypto i arbete och låna ut dina kryptotillgångar främst till institutionella investerare för upp till 8,05% årlig procentuell avkastning (APY).

Dessa exceptionellt höga APYs kan vara mycket tilltalande. Tänk på att till skillnad från pengar på ditt sparkonto är de mynt du lånar ut inte försäkrade av någon insättningsgaranti från staten.

Utbildning

Gemini Cryptopedia kan vara den mest imponerande samlingen av utbildningsinnehåll för kryptovaluta som någon börs har att erbjuda. Den har hundratals välskrivna artiklar om allt från Bitcoins historia till hur icke-fungibla tokens (NFT) fungerar.

Mobilapp

Om du vill köpa och sälja digital valuta från din smartphone eller surfplatta har Gemini en utmärkt mobilapp. Den är tillgänglig på Apple App Store och Google Play, och den har höga betyg på båda.

Gemini kreditkort

Gemini-kreditkortet (mastercard) låter dig tjäna kryptobelöningar på dina inköp i affärer. De tar inte ut en årlig avgift eller någon utländsk transaktionsavgift, och du tjänar upp till 3% tillbaka i den kryptovaluta du väljer. Du kan också byta till en annan kryptovaluta när som helst.

Sammanfattning av de olika tjänsterna

 • Gemini ActiveTrader: En avancerad kryptohandelsplattform
 • Gemini Earn: Ett utlåningsprogram för att tjäna ränta på kryptovalutor
 • Gemini Wallet: En säker och trygg plånboksinfrastruktur
 • Gemini-kreditkort™: Ett kreditkort för kryptobelöningar
 • Gemini Clearing: En tjänst för att underlätta kryptohandel utanför börsen
 • Nifty Gateway, Gemini äger också en NFT-marknadsplats. Medan många NFT-marknadsplatser tillåter vem som helst att minta NFTs, är Nifty Gateway en kuraterad digital konstplattform, så den är mycket mer selektiv över vem som får skapa NFTs där.

Gemini avgifter

Gemini tar ut flera typer av avgifter, beroende på vilka tjänster du använder.

 • Överföringsavgifter.  
  Debiteras för vissa typer av insättningar eller uttag från börsen. Banköverföringar är gratis, men alla insättningar från ett betalkort medför en avgift på 3.49%. Uttagsavgifterna är rörliga men debiteras egentligen bara när du gör mer än 10 uttag i månaden.
 • Handelsavgifter.  
  Dessa varierar beroende på om du gör kryptohandel på webbplatsen, i mobilappen, via Gemini API eller på ActiveTrader-handelsplattformen.
 • Depåavgifter.  
  Detta täcker kostnaden för lagring av kryptovaluta i ett Gemini Custody-konto, vilket är en mycket säker kryptolagringslösning som främst är avsedd för institutionella investerare.
 • Gemini earn avgifter.  
  Dessa debiteras för krypto som tjänar ränta i Gemini Earn.

Mobilappen har också en avgiftsstruktur som uppgår till en komplicerad röra av om / då villkor baserat på ditt inköpsbelopp. Du kommer också att debiteras en extra standardavgift på 0.5% oavsett storleken på ditt köp. Som ett resultat kan särskilt små inköp resultera i särskilt höga avgifter, procentuellt sett.

Avgifterna som visas nedan är de transaktioner som debiteras för “Webborder”. Dessa typer av avgifter är drastiskt mer än Gemini ActiveTrader-plattformen.

Beställningsbelopp Transaktionsavgift
≤ $ 10.00$0.99
> $ 10.00 men ≤ $ 25.00$ 1.49
> $ 25.00 men ≤ $ 50.00$ 1.99
> $ 50.00 men ≤ $ 200.00$ 2.99
> $ 200,001.49%

Den största nackdelen med Gemini är dess avgiftsstruktur, åtminstone för dem som inte använder sitt ActiveTrader-gränssnitt. På webbbörsen och mobilappen varierar avgifterna från $ 0.99 till $ 2.99 för beställningar på upp till $ 200. Beställningar över $ 200 har en avgift på 1.49%.

Det är ganska mycket dyrare än många kryptobörser, eftersom det finns flera som tar ut handelsavgifter på 0,5% eller mindre. Gemini erbjuder konkurrenskraftiga avgifter med Gemini ActiveTrader. Det är dock en besvikelse att investerare som använder standardplattformen debiteras mer.

Geminis ActiveTrader-plattform använder en avgiftsstruktur för maker och takers.

Med maker- och takeravgifter beror det belopp du betalar för en handel på om din begäran om kryptovaluta matchas med någon annans befintliga begäran om att köpa eller sälja krypto eller om du gör en ny begäran som sedan kommer att matchas med någon annan. Den förra kallas en taker-handel eftersom den tar bort likviditet från börsen medan den senare är en makeravgift eftersom den bidrar med mer likviditet.

Det här är viktiga skillnader att vara medveten om eftersom du kan förvänta dig att betala en högre avgift för samma handel som en taker eftersom du minskar den tillgängliga likviditeten i Geminis ekosystem. Tyvärr finns det inget sätt att veta om du är en maker eller en taker förrän handeln går igenom.

Ju mer du handlar under en 30-dagarsperiod, desto mindre betalar du i maker- och takeravgifter. Dessutom erbjuder Gemini en auktionsmodell för utvalda kryptovalutor, som samlar in beställningar i bulk och fungerar enligt ett extra separat avgiftsschema. Geminis grundläggande avgiftsschema för sin ActiveTrader-plattform är som nedan:

30-dagars handelsvolymAvgift för takersAvgift för makers
00.08%0.02%
≥ $ 10,0000.3%0.1%
≥ $ 50,0000.25%0.15%
≥ $ 100,0000.2%0.08%
≥ $ 1,000,0000.2%0.08%
≥ $ 5,000,0000.1%0.03%
≥ $ 50,000,0000.05%0.00%
≥ $ 100,000,0000.04%0.00%
≥ $ 500,000,0000.03%0.00%

Kryptovalutor på Gemini

Gemini stöder för närvarande över 100 kryptovalutor, här är några exempel:

 • 0x (ZRX)
 • 1 tum (1 TUM)
 • Spöke (AAVE)
 • Alchemix (ALCX)
 •  Förstärkare (AMP)
 • Ankr (ANKR)
 • API3 (API3)
 •  Gunga (BAL)
 • Bancor  Nätverkstoken (BNT)
 • BarnBridge (OBLIGATION)
 • Token för grundläggande uppmärksamhet (BAT)
 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Kedjelänk (LÄNK)
 • Förening (COMP)
 • Dai (DAI)
 • Decentraland (MANA)
 • Dogecoin (DOGE)
 •  Motormynt (ENJ)
 • Ethereum (ETH)
 • Filecoin (FIL)
 • Gemini Dollar (GUSD)
 • Injektivt protokoll (INJ)
 • Kyber-nätverket (KNC)
 • Litecoin (LTC)
 • Likviditet USD (LUSD)
 • Magiska internetpengar (MIM)
 • Tillverkare (MKR)
 • Spegel protokoll (MIR)
 • Siffervärde (NMR)
 • Orkidé (OXT)
 • PAX Guld (PAXG)
 • Polkadot (DOT)
 • Polygon (MATIC)
 • Ren (REN)
 • Skala (SKL)
 • Solana (SOL)
 • Tezos (XTZ)
 • Grafen (BRT)
 • Sandlådan (SAND)
 • EN (EN)
 • USD-mynt (USDC)
 • Uniswap (UNI)
 • Yearn.Finance (YFI)
 • Zcash (ZEC)

Är din kryptovaluta säker med Gemini?

Gemini sätter en hög standard för säkerhet, vilket gör det till en säker plats att handla och lagra kryptovaluta.

De lagrar majoriteten av digitala tillgångar offline kryptolagring, vilket innebär på servrar som inte är anslutna till internet och är svåra att hacka. För den del av tillgångarna som förvaras i hot wallets (onlinelagring) upprätthåller Gemini digital tillgångsförsäkring. Denna policy försäkrar mot stöld av digitala tillgångar från ett direkt säkerhetsbrott eller hack av Geminis system eller stöld av en Gemini-anställd.

Tänk på att Geminis försäkring inte täcker förluster till följd av obehörig åtkomst till en användares konto. Till exempel, om en hackare lyckades komma in på ditt konto och stjäla pengar, skulle försäkringen inte täcka förlusten.

Därför är det viktigt att skydda ditt konto. Lyckligtvis erbjuder Gemini flera säkerhetsfunktioner för att hjälpa till med det. Det kräver att du ställer in tvåfaktorautentisering (2FA) och det låter dig skapa en lista över godkända uttagsadresser.

Amerikanska dollar på ditt Gemini-konto är också skyddade. Dessa kontantinsättningar har samma FDIC-försäkring som många banker och kreditföreningar erbjuder och täcker upp till $ 250,000 per kvalificerat konto.


Gemini är rätt för dig om:

 • Du vill ha en användarvänlig plattform med en fantastisk mobilapp för att köpa, lagra och sälja kryptovalutor.
 • Du vill tjäna ränta på dina kryptovalutainnehav.
 • Du vill använda Geminis kreditkort.

Alternativ att överväga

Om du vill ha ett större urval av kryptovalutor så är Coinbase eller Binance Geminis närmaste konkurrenter, och de erbjuder ett mycket större urval av över 200 kryptovalutor. De balanserar också en nybörjarvänlig plattform med avancerade handelsfunktioner. Avgifterna är dock lite högre på Coinbase än på Gemini, men på Binance är de lägre.


Gemini Vanliga frågor

Här är några av de vanligaste frågorna som folk ställer om Gemini:

Vad är Geminis lagringsavgift?
Gemini tar ut en årlig avgift på 0.40% (40bps) för att lagra dina digitala tillgångar och de tar också ut $ 125 per uttag.

Kan jag stänga mitt Gemini-konto från mobilappen?
Nej, Gemini tillåter för närvarande bara kunder att stänga sina konton från webben eller en mobil webbläsare.

Stöds Överföringar av Binance Chain (BEP20/BEP2-tokens) av Gemini?
Nej, endast ETH- och ERC-20-tokenöverföringar som skickas över Ethereums huvudnätverk accepteras av Gemini.

Har Gemini en registreringsbonus?
Ja, för närvarande kan nya kunder tjäna $ 10 i gratis Bitcoin efter att de har köpt eller sålt kryptovalutor till ett värde av minst $ 100 på plattformen under de första tre dagarna. Ta del av erbjudandet här.