Binance Debitkort

Binance krypto kredit och debitkort

Översikt över Binance-kort

  • Binance-kortet är ett Visa-betalkort som gör det möjligt för användare att dra nytta av sina Binance-kryptoinnehav.
  • Den konverterar krypto till fiat vid försäljningsstället.
  • Binance Card stöder betalning med Bitcoin, Binance Coin, Ethereum, SXP och BUSD.

Fördelar

  • Låga avgifter
  • Upp till 8% cashback
  • Anständiga gränser
  • Skapad av en av de mest kraftfulla kryptoplattformarna i världen
  • Den kan användas var som helst i världen
  • Inga negativa användares recensioner

När vi pratar om Binance förväntar vi oss högkvalitativa, populära och, viktigast av allt, användbara funktioner eftersom detta är en av de största kryptovalutabörserna. Men är Binance Visa-kortet värt det? Har det visat sig vara ett av de bästa kryptokorten? Låt oss ta reda på det!

Binance lanserade kortet i slutet av 2020, så det har redan etablerat sin position på kryptomarknaden. Eftersom detta är ett visa-debitkort kan det användas av cirka 60 handlare i över 200 länder runt om i världen.

Den här artikeln kommer att förklara alla detaljer om kortets avgifter, gränser, cashback, fiatvalutor som stöds, länder som stöds, insättningar, uttag och många andra funktioner som vi uppskattade är värda att nämna. Så, utan vidare, låt oss hoppa in i det.


Binance kortavgifter och gränser

Låt mig först visa dig en av de saker du förmodligen är mest intresserad av när det gäller  Binance-kortet – dess avgifter.  Titta på tabellen nedan:

SakAvgift
Transaktionsavgifter (betalning och uttagsautomater)upp till 0,9 %
Den första utgåvan av det virtuella eller fysiska kortetIngen
Återutgivning av det fysiska kortet25 euro
Inaktivitet (12 månader)Ingen
Stängning av kontoIngen

Transaktionsavgifterna kan vara högre om tredjepartsavgifterna tillkommer. Som du kan se är några av artiklarna gratis, medan transaktionsavgiften är acceptabel. Dessutom är det gratis att beställa kortet, men om du vill ge ut det igen är kostnaden 25 euro.

När det gäller kortets dagliga utgiftsgränser, ta en titt nedan:

Virtuellt kort870 euro
Fysiskt kort8 700 euro
Daglig ATM-gräns290 euro
Belopp per kontaktlös transaktion50 EUR (över hela Europa)
Det ackumulerade beloppet av kontaktlösa betalningar150 euro

Så utgiftsavgiften är mycket högre om du använder ett fysiskt kort snarare än det virtuella kortet (kortets nivåer) vilket är förståeligt.


Fördelar och Cashback-belöningar

Kom ihåg att Binance erbjuder cashback för bokstavligen varje köp du gör med kortet. Cashback-beloppet beror på din kortnivå och mängden BNB-mynt du håller i din Binance-plånbok. 

Den maximala cashbacken är 8% på BNB-mynt, och du kan få den på alla berättigade köp som gjordes av ditt Binance-kort. Som redan nämnts beror cashbacken på hur mycket BNB du har, och detta beräknas dagligen. Binance-kortet har 7 cashback-nivåer; låt oss ta en titt:

Kort nivåBNB:s månatliga genomsnittliga saldo (min)BNB-belöningar för dina inköp
100.1%
212%
3103%
4404%
51005%
62506%
76008%

Baserat på kortnivåer kan du få upp till 8% cashback om ditt BNB-saldo i genomsnitt under en månad är 600. Från Binances webbplats fann jag att: “BNB:s månatliga genomsnittliga saldo betyder BNB:s genomsnittliga innehav i dina Binance-plånböcker under en period av 29 dagar före igår.”

Under den här artikelns tid dansade priset för 1 BNB-mynt runt $ 320.


Kryptovalutor som stöds

I skrivande stund stöds kryptovalutor på Binance-kortet Binance Coin (BNB), BUSD, Bitcoin (BTC), SXP (SXP), Ethereum (ETH), EUR, Cardano (ADA), Polkadot (DOT), S.S. Lazio Token (LAZIO), FC Porto Token (PORTO), Santos FC Token (SANTOS) och Tether (USDT).


Fiatvalutor som stöds

I skrivande stund är den enda fiatvalutan binances kort stöder EUR. Med andra ord är kortet lämpligt mestadels för europeiska länder.


Länder som stöds

Du kan beställa Binance-kortet om du är medborgare i följande länder: Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Republiken Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien , Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige.

Som nämnts ovan är alla dessa europeiska länder.


Hur man får kortet

Om du är medborgare i de länder som stöds kan du beställa ett kort genom att antingen gå till den här länken eller genom att gå till fliken “Ekonomi” på Binances hemsida och sedan klicka på knappen “Binance Visa Card”.

Dessutom kan du välja “kort” från sidfoten på hemsidan.

Innan du bestämmer dig för att beställa kortet, gå igenom den obligatoriska KYC-verifieringsprocessen (Know Your Customer) och kontrollera om du är medborgare i de länder som är berättigade att beställa kortet.

Nästa steg är att skriva namnet som kommer att skrivas på kortet och klicka på “Fortsätt”.

Nästa steg är att ange adressen dit du vill att ditt kort ska skickas, kontrollera om informationen du angav är korrekt och klicka på knappen “Beställ ditt Binance-kort”.

Observera att leveranstiden varierar och kan ta upp till 45 dagar, baserat på ditt land och din region. Om du inte har fått ditt kort inom 45 dagar, vänligen kontakta Binances kundsupport och fråga dem varför ditt kort fortfarande inte har anlänt.


Upplevelse av mobilapp

Sammantaget har Binance en mycket bra mobilapp som är tillgänglig på både iOS- och Android-mobila enheter. De fem huvudflikarna inkluderar hem, marknader, affärer, terminer och digitala plånböcker (alla dessa är ganska självförklarande).

Om du vill komma åt  Binance Visa-kortsektionen trycker du på knappen “mer” på fliken Hem och hittar sedan knappen “Kort” som finns i avsnittet “Ekonomi”.


Aktivering av kort

När ditt kort anländer till din leveransadress måste du aktivera det. Du kan aktivera ditt kort från kortets instrumentpanel. Klicka sedan på “aktivera” för att starta aktiveringsprocessen.

Först och främst anger du de fyra sista siffrorna på ditt Binance Visa-kort och CVV (finns på baksidan av kortet). När uppgifterna du angav här har verifierats aktiveras ditt kort officiellt. När ditt kort är aktiverat kommer du att uppmanas att ange din PIN-kod (4 siffror) som du kommer att använda för att sätta in och ta ut pengar från bankomaten. Naturligtvis är detta självklart, men dela inte din PIN-kod med någon. 

Observera att du måste flytta pengar från din Binance kryptoplånbok till ditt kort för att kunna använda den.


Insättningar och uttag: Fiat, Crypto

Ännu en sak att notera om Binance-kortet är det faktum att du kan sätta in och ta ut både fiatpengar (EUR och GBT) och krypto (Binance Coin (BNB), BUSD, Bitcoin (BTC), Tether (USDT), SXP (SXP), Ethereum (ETH), EUR, Cardano (ADA), Polkadot (DOT), S.S. Lazio Token (LAZIO), FC Porto Token (PORTO), Santos FC Token (SANTOS),  och Tether (USDT)). 

Du kommer att använda dina pengar från Binance finansieringsplånbok med ditt kort. För att överföra pengar från din finansieringsplånbok, gå till kortets instrumentpanel och klicka på “överföring” -knappen så kommer du att kunna överföra pengar från din finansieringsplånbok baserat på överföringsgränserna. Överföringen ska vara omedelbar och medel kan användas omedelbart. 

Om du vill ta ut pengar från ditt kort till Binances plånbok, gå till kortets instrumentpanel och klicka på “uttag” -knappen – det är ganska enkelt.


Hur använder jag kortet?

Genom att använda Binance-kortet kommer du att kunna byta kryptovaluta i realtid mot fiatvaluta som gör att du kan spendera dina kryptotillgångar hos handlare globalt. Dessutom kommer Binance att erbjuda det totala värdet av din finansieringsplånbok som bestäms av marknadspriserna för dina krypto- och fiatvalutor. Detta sammanlagda saldo visas i kortvalutan (t.ex. EUR eller GBT). När du har använt ditt kort kommer detta saldo i finansieringsplånboken att vara ditt tillgängliga saldo att spendera.

Binance-kortet använder ett sammanlagt (sammanlagt) totalt värde av dina krypto- och fiatvalutor i din plånbok för att skapa köp som bestäms av det kryptovalutabud du anger i kortpanelen. Kom ihåg att standardordningen för en kryptotillgång i ditt korts instrumentpanel är BNB, BUSD, BTC, USDT, SXP, ETH, EUR, ADA, DOT, LAZIO, PORTO, SANTOS och USDT. Binances system kommer alltid att följa denna ordning när du gör ett köp med ditt kort.

Du kan använda ditt Binance-kort var som helst i universum där nätverket som är anslutet till ditt kort accepteras. Eftersom Binance arbetar med många nätverk globalt bör du kontrollera ditt kortinnehavaravtal för information om de nätverk som kortet på din plats stöder (t.ex. Visa).


Är Binance Card legitimt?

För att vara helt ärlig, om Binances kort inte är legitimt, vet jag inte vilket som är? Dock mer om kortets konkurrenter lite senare i artikeln.

Som nämnts flera gånger i vår artikel är Binance en av världens mest (om inte de mest) populära kryptovalutaplattformarna. Det är därför allt Binance gör måste vara framgångsrikt, användbart och legitimt samtidigt. Binances kort är inget undantag.

När jag undersökte Binances kort hittade jag inga negativa användarupplevelser, vilket alltid är ett gott tecken. Binance ägnar stor uppmärksamhet åt användarnas säkerhet och säkerhet, så chansen att du får en dålig upplevelse med Binance-kortet i den meningen är extremt låg.


Binance-kortalternativ

Naturligtvis är Binance inte den enda kraftfulla kryptoplattformen som bestämde sig för att lansera sitt eget kort. Jag har bestämt mig för att jämföra Binance-kortets huvudfunktioner med några av dess huvudkonkurrenter, som Coinbase, Crypto.com och  Uphold-kort.

Coinbase-kort

KriterierBinance-kortCoinbase-kort
Krypto som stöds12100+
Fiat som stödsEURO, GBTUSD, EUR, GBP
Supporter länderEuropeiska länderEuropeiska länder och USA
Typ av kortVisumVisum
AvgifterIngen månadsavgift. Upp till upp till 0.9% transaktionsavgift. 25 EUR avgift för återutgivning av kort.Ingen månadsavgift. Utgivningsavgift på £ / € 4,95 för invånare i Storbritannien / EU. En valutakonverteringsavgift på 2.49% uttagsavgift för bankomater kan gå så högt som 2%.
GränserUpp till 8 700 EUR daglig uttagsgränsUpp till £ 10,000 daglig uttagsgräns
CashbacksUpp till 8%Upp till 4%

När du tittar på bordet är det ett nära samtal mellan Binance- och  Coinbase-kort. Men om jag måste välja en, skulle det förmodligen vara  Coinbase-kortet på grund av det större antalet kryptovalutor som stöds, och det är också tillgängligt på den största kryptomarknaden i världen – den amerikanska marknaden, medan Binances kort inte är det.

Crypto.com kort

KriterierBinance-kortCrypto.com kort
Krypto som stöds12Över 120
Fiat som stödsEURO, GBTÖver 20
Länder som stödsEuropeiska länderUSA, Europa, Storbritannien, Kanada och Singapore
Typ av kortVisa-kortVisa-kort
AvgifterIngen månadsavgift. Upp till upp till 0.9% transaktionsavgift. 25 EUR avgift för återutgivning av kort.Ingen månadsavgift. Upp till en uttagsavgift på 2%.
GränserUpp till 8 700 EUR daglig uttagsgränsUpp till $ 2000 daglig uttagsgräns
CashbacksUpp till 8%Upp till 8%

Ännu ett nära samtal mellan dessa två populära betalkort för kryptovaluta. Crypto.com är långt framme när det gäller antalet krypto- och fiatvalutor som stöds, men Binance-kortet har lägre avgifter och en högre daglig uttagsgräns.

Uphold debitkort

KriterierBinance-kortUphold debitkort
Krypto som stöds12Över 50
Fiat som stödsEURO, GBTÖver 15
Länder som stödsEuropeiska länderÖver 200 (inklusive USA)
Typ av kortVisa-kortVisa-kort
AvgifterIngen månadsavgift. Upp till upp till 0.9% transaktionsavgift. 25 EUR avgift för återutgivning av kort.Utgivningsavgiften är $ 9.95. Uttagsavgift $ 2.50 – $ 3.50
GränserUpp till 8 700 EUR daglig uttagsgränsUpp till $ 10,000 daglig uttagsgräns
CashbacksUpp till 8%Upp till 2%

Det verkar som om Binance-kortet saknas när det gäller antalet krypto- och fiatvalutor som stöds. Dess huvudkonkurrenter, inklusive  Uphold-kortet, stöder mycket mer krypto och fiat, och de är tillgängliga i USA. Binance-kortet är dock bättre när det gäller avgifter och cashbacks och det är här du kan hitta dess konkurrensfördel.


Vanliga frågor

Låt oss titta på några vanliga frågor när det gäller Binance-kortet.

Är Binance-kortet tillgängligt för invånare i USA?

Tyvärr är svaret nej; Binance-kortet är inte tillgängligt i USA (åtminstone inte när den här artikeln skrevs).

Faktum är att det är här Binance-kortet saknas jämfört med sina huvudkonkurrenter (Coinbase-kort, Crypto.com kort, Uphold-kort, etc.) eftersom de alla är tillgängliga i USA. Det är ingen hemlighet att den amerikanska marknaden är den största kryptomarknaden i världen.

Är Binance betalkort värt det?

Om du vill få en cashback-belöning på 8 % på dina köp måste du få minst 6 000 BNB i binance-plånboken. I skrivande stund är det uppriktigt under 256 000 dollar i BNB. Kortnivå två, som låser upp 2% cashback, behöver en mer hanterbar insats på 10 BNB.

Det här är inte exakt vänliga belopp för nybörjare som doppar tårna i kryptoplaneten för super 1: a gången, men minst finns det fortfarande ett 1% minsta cashback-erbjudande för individer att dra nytta av att använda kortet utan att dela ut hundratals dollar på BNB.

Allt som är en besvikelse är det faktum att cashback-belöningarna endast är knutna till BNB, vilket betyder att någon med tusentals dollar i BTC, till exempel, inte kommer att se några belöningar, vilket inte är rättvist enligt min mening.  

Om du är starkt investerad och engagerad i BNB verkar belöningarna vara värda det, och då är Binance-kortet definitivt värt att använda. Det låter nischat, men det är också den extrema uppfattningen om ett krypto-kontantkort knutet till en kryptobörs.

Är ett Binance-kort ett kreditkort?

Vi kan definiera Binance-kortet som ett Visa-betalkort som kan användas var som helst i världen där Visa-kort accepteras. Med andra ord kan du använda det på samma sätt som du använder dina förbetalda betalkort.

Hur mycket kan du ta ut från ditt Binance-kort?

Den dagliga uttagsgränsen för det fysiska kortet är 8 700 EUR. Detta är ett anständigt belopp eftersom vissa konkurrenter, som Crypto.com kort, bara har en daglig uttagsgräns på $ 2,000.

Hur lägger jag pengar på mitt Binance-kort?

För närvarande stöds inte direkt EUR-påfyllning för ditt Binance-kort av tredjepartsbetaltjänstleverantörer. Vidarebefordra inte EUR direkt till ditt Binance-kort som använder externa betaltjänstleverantörer, eftersom pengarna inte kommer att krediteras ditt Binance-kortsaldo. Om du har några frågor, ring Binances kundtjänst.

Du måste skicka pengar från din Binance-plånbok till ditt Binance-kort för att kunna pengar på ditt kort.

Finns det en månadsavgift för Binance Card?

Binance-kortet har ingen månadsavgift. Detta kommer dock inte som en enorm konkurrensfördel, eftersom de flesta av dess huvudkonkurrenter inte heller har någon månadsavgift.

Kan jag använda Binance-kortet i bankomaten?

Ja, naturligtvis kan Binance-kortet användas i bankomater. Faktum är att eftersom Binance-kortet är ett visakort kan det användas var som helst i världen där Visa-kort accepteras.

Kräver Binance att Uphold Card-sökande verifierar sin identitet via KYC?

Ja, Binance kräver att alla användare går igenom den obligatoriska KYC-verifieringsprocessen (Know Your Customer) innan de använder någon av de funktioner som stöds av plattformen.


Slutsats: Är Binance-kortet värt det?

Låt oss vara tydliga –  Binance-kortet är ett anständigt kryptokort. De viktigaste sakerna du kommer att gilla med det är låga avgifter (ingen månadsavgift, ingen utfärdandeavgift, låga transaktionsavgifter) samt bra cashback (upp till 8%). I dessa två kategorier är Binance-kortet bättre än sina konkurrenter. Så i betydelsen avgifter och cashbacks är kortet definitivt värt det.

Det finns dock vissa funktioner på kortet som är på en lägre nivå än de liknande funktionerna hos konkurrenternas kort. Till exempel är antalet kryptovalutor som stöds på Binance-kortet (12) mycket lägre än antalet digitala kryptotillgångar som stöds på Coinbase, Crypto.com eller Uphold cryptocurrency debit cards (alla över 50). Naturligtvis, om du bara vill använda de viktigaste kryptovalutorna som BTC eller ETH kan Binance-kortet absolut “göra jobbet”.