Phemex bonus

Få 100 kr bonus när du öppnar konto hos CakeDefi


Kriterier för bonus

 1. Klicka på länken ovanför och skapa ett konto
 2. Handla för minst 1000 kronor
 3. Fyll i formuläret på sidan Kontakt med vilken bonus du önskar och hur du vill få betalt.


Om Phemex

Avancerad handel, diagram och passiv inkomst

Många eller alla produkter här är från våra partners som betalar oss en provision. Det är så vi tjänar pengar. Men vår redaktionella integritet säkerställer att våra experters åsikter inte påverkas av ersättning. Villkor kan gälla för erbjudanden som listas på den här sidan.

Phemex kryptovalutabörs är en fullserviceplattform. Det erbjuder hävstångshandel upp till 100 gånger ditt initiala investeringsbelopp och accepterar insättningar från kreditkort. Phemex erbjuder sätt att tjäna ränta, och det erbjuder gratis realtidshandel för premiummedlemmar. Medan amerikanska invånare kan använda Phemex är det bäst att bekräfta om din stat tillåter utbytet, vilket är en faktor som väger på vårt betyg. Kolla in vår fullständiga Phemex-recension för att se om detta utbyte är rätt för dig.


Fullständig Phemex recension

Denna kryptovalutabörs passar bra för erfarna investerare som letar efter avancerade funktioner.

Fördelar

 • Låga avgifter
 • Högt rankad mobilapp
 • Tillåter  “spot”-investering i realtid
 • Fiat-till-krypto-köp
 • Accepterar insättningar i olika kryptovalutor

Nackdelar

 • Komplex avgiftsstruktur
 • Kräver uttagsavgifter för de flesta kryptor
 • Minsta uttagsbelopp
 • Erbjuder för närvarande inte utlåningstjänster

De bästa förmånerna

Noll transaktionsavgifter för premiummedlemmar

Betalda Premium-medlemmar har gratis transaktionsavgifter på realtids “spot” -affärer. För tydlighetens skull köper eller säljer spothandel tillgångar nu. Kontraktshandel är att gå med på att köpa eller sälja en tillgång till ett visst pris i framtiden – även känd som framtida handel.

Phemex Premium stöder olika kryptor inklusive:

Premiumkonton upphör att gälla i slutet av löptiden. De kan inte annulleras inom dess giltighetstid. Automatisk prenumerationsförnyelse kan avbrytas när som helst. Phemex erbjuder medlemsabonnemang som sträcker sig 30 dagar ($ 9.99), tre månader ($ 19.99) eller för ett år ($ 69.99). Denna rabatt på noll transaktionsavgift gäller inte för andra handelsavgifter eller uttagskostnader.

Phemex erbjuder hävstångshandel upp till 100x

Phemex erbjuder hävstångshandel upp till 100 gånger det belopp du bidrar med. Hävstångshandel (även känd som marginalhandel) är en metod som involverar lånade medel från börsen. Anledningen till att handla via hävstång är att öka vinstpotentialen. Hävstångshandel gör att du kan handla och tjäna pengar med mycket större tillgångsbelopp än med personliga medel.

En annan fördel med Phemex är att du kan öva hävstångshandel på Phemex testnet-plattformen med falska medel för att lära dig. De mynt/tokens som är tillgängliga för övningshandel är BTC, ETH, XRP, LINK, Cardano (ADA) och USDT.


Hävstångshandel är riskabelt

Kom ihåg att hävstångshandel är mycket riskabelt, och endast erfarna handlare bör prova det. Det mest troliga resultatet för många är att förlora pengar. We Fools föredrar att ta ett mer långsiktigt tillvägagångssätt med fokus på köp och håll investeringar.

Phemex remissnivå på högre nivå, kallad Phemex All-Star Program, kräver en separat, kort ansökningsprocess. När de väl har accepterats tjänar All-Star-dotterbolag permanent en provision på 50% på alla handelsavgifter som samlas in från medlemmar i deras nätverk. All-Star-medlemmar kan bjuda in nya All Stars att gå med och bygga nätverk under dem. Det utlöser en extra provision på 10% från deras nya All-Stars remissnätverk till din provisionspool.

Phemex erbjuder ett “All-Star-provisionssystem” för att hjälpa All Stars att spåra deras framsteg i detalj. Phemex erbjuder högkvalitativt mediematerial för att hjälpa All Stars att uppnå bättre resultat. Dessutom hjälper Phemex All Stars att locka nya användare genom att erbjuda en ny användarbonus på upp till $ 100,

Phemex tillkännagav nyligen kampanjbegränsningar för hur All-Star-deltagare kan bygga sitt remissnätverk på Phemex. Brott mot dessa nya riktlinjer kan få dig sparkad ur programmet.

Tjäna ränta med fasta och flexibla konton

Phemex har två sätt att tjäna ränta med din oanvända Bitcoin och Tether lagrad på börsen.

Den första är den flexibla sparprodukten. Detta gör det möjligt för användare att tjäna ränta på kryptor utan några långsiktiga åtaganden. Den bästa funktionen är möjligheten att sätta in och ta ut när som helst, samtidigt som du upplever en bra avkastning medan pengarna hålls. En användare behöver bara överföra pengar från sin Phemex spotplånbok till sitt flexibla sparkonto. Så snart medel anländer kommer användaren att få motsvarande ränta beräknad per dag. Den första insättningen och räntan kan tas ut när som helst.

Den andra metoden är Phemex Fixed Saving-produkt, som gör det möjligt för användare att tjäna högre räntenivåer på BTC och USDT investerade under en viss tidsperiod. Användare måste prenumerera på det här alternativet under en viss tidsperiod innan några intäkter kan lösas in. Avkastningen är högre och stabilare än Flexibelt sparande. Förtida uttag från fast sparkonto stöds för närvarande inte.

Tävlingsläget gamifierar investeringar för skojs skull och vinst

Phemex-plattformen har en funktion som förvandlar investeringar till en lagtävling som varar en viss tid. Lag har inga begränsningar för maximalt antal medlemmar, men måste ha minst 10 lagkamrater. Om ett lag har färre än 10 medlemmar när tävlingen startar kommer laget att upplösas och medlemmarna kommer slumpmässigt att tilldelas andra lag som uppfyller kraven.

När medlemsregistreringen öppnas kan Phemex-användare registrera sig för att gå med i valfritt team. En användares BTC-handelskonto nettovärde måste vara minst 0.005 BTC vid registreringstillfället.

När tävlingen börjar, om en användares BTC-handelskonto nettovärde är under 0.005 BTC, kommer det ursprungliga nettovärdet fortfarande att beräknas som 0.005 BTC. När du väl har gått med i ett team kan du inte längre byta team.

Enligt Phemex webbplats kommer 78% av den slutliga prispotten att tilldelas för att betala lagutmärkelser. Varje kapten för ett vinnande lag får 40% av sitt lags utmärkelse. De 10 bästa lagmedlemmarna i varje vinnande lag kommer att dela 30% av sitt lags utmärkelse lika. Alla andra teammedlemmar kommer att dela de återstående 30%. Den senaste tävlingen pågick från 21 juni till 4 juli 2021. Det fanns inga tecken på när nästa tävling skulle börja.


Vad som kan förbättras

Begränsat antal kryptovalutor som stöds

Valet av kryptovaluta på Phemex är begränsat jämfört med de större börserna, varav några har över hundratals kryptor att välja mellan. Phemex erbjuder många kryptovalutahandelspar för spothandel och för kontraktshandel.

Inget fiatvalutastöd för 80-plus länder

Phemex OTC-tjänst möjliggör direktköp av kryptovalutor för invånare i dussintals länder som använder åtta typer av fiatpengar. OTC står för “över disk” och beskriver en säker metod för att köpa eller sälja krypto via banköverföring. Phemex-stödda  fiatvalutor inkluderar:

 • Amerikanska dollar (USD)
 • Europeiska unionen euro (EUR)
 • Brittiskt pund (GBP)
 • Japansk yen (JPY)
 • Hongkongdollar (HKD)
 • Australiska dollar (AUD)
 • Singapore dollar (SGD)
 • Mexikansk peso (MXN)

Det måste noteras att även om SGD och MXN kan accepteras för insättning, är Singapore och Mexiko på den begränsade listan över länder som Phemex inte stöder. Detta är ett udda arrangemang som invånare i Singapore och Mexiko bör undvika.

Dessutom lägger Phemex ut sina fiat-banköverföringar för att köpa e-valutor till ett annat företag som heter Legend Trading. Phemex-användare bör undersöka den tredje parten innan de gör några inköp med traditionella medel.

Avgifter debiteras vid fiat-till-krypto-köp och de flesta utbytesuttag

Phemex påstår sig erbjuda tjänster av institutionell kvalitet genom sina OTC-erbjudanden genom att sänka avgifterna för större transaktioner.

Dessutom har Phemex minsta uttagsbelopp och uttagsavgifter för alla utom två av de 37 kryptovalutor som den stöder. Ingen förklaring gavs till varför dessa tokens inte utlöser uttagsavgifter. För tydlighetens skull är tokens kryptor som körs på ett annat mynts blockkedja. Till exempel körs “tokens” som BAT, OMG och ZRX alla på Ethereum blockchain. Medan “mynt” körs på sina egna respektive blockkedjor som Binance Coin (BNB) och Bitcoin (BTC).

När det gäller Phemex-uttag klagade flera av de enstjärniga recensionerna i iPhone-appbutiken specifikt på uttagsavgifterna. En granskare hävdade att han satte in en liten mängd ETH på Phemex för att lära sig utbytet, och när han gick för att ta ut den totala insättningen var den fasta uttagsavgiften för ETH (0,0036 ETH) mer än dubbelt så stor som han satte in. Alla som är intresserade av Phemex bör noggrant granska tabellerna under avgiftsavsnittet innan de skickar några medel.

Erbjuder för närvarande inte utlåning eller lån mot dina lagrade medel

Fler och fler kryptobörser erbjuder utlåningstjänster. Detta gäller särskilt med den explosiva tillväxten av decentraliserad finansiering (DeFi) inom utrymmet. När detta skrivs erbjuder Phemex inte ett sätt att låna ut eller låna via börsen. Mobilappen säger dock att “Phemex kommer snart att introducera nya tjänster som Crypto Loans och Margin Trading för att konkurrera med traditionell finansiell [sic].” Inga mål angavs för lanseringen av dessa utlovade tjänster.


Alternativ att överväga

Om du letar efter ett lättförståeligt avgiftsschema: Coinbase har mycket tydligare och enklare avgifter än Phemex, vilket gör det värt att överväga.

För ett större urval av kryptovalutor: Binance är en av de största kryptovalutaplattformarna på planeten. Dess användare har tillgång till mer än 280 valutor globalt. Binance.US användare i USA har tillgång till mer än 50 mynt, vilket fortfarande är mer än Phemex. Dessutom tillhandahåller Binance insats räntekonton för flera olika mynt och tokens, medan Phemex endast erbjuder insatser för Bitcoin och Tether.

Erbjudande  Logotyp för Coinbase   Myntbas  Logotyp för Binance   Binance
KlassificeringBetygsbild, 4,50 av 5 stjärnor. 4.50 stjärnor
Våra betyg är baserade på en 5-stjärnig skala. 5 stjärnor är lika med Bäst. 4 stjärnor är lika med Utmärkt. 3 stjärnor är lika med Bra. 2 stjärnor är lika med Fair.  Betygsbild, 3,50 av 5 stjärnor. 3,50 stjärnor
Våra betyg är baserade på en 5-stjärnig skala. 5 stjärnor är lika med Bäst. 4 stjärnor är lika med Utmärkt. 3 stjärnor är lika med Bra. 2 stjärnor är lika med Fair.  
ProvisionerVariabla avgifter (Coinbase), 0% -0,60% (Coinbase Advanced Trade)0,02% till 0,1%
Nästa stegLäs recensionLäs recension

Hur Phemex fungerar

Phemex erbjuder olika sätt att sätta in tillgångar. Den stöder överföringar av stora kryptovalutor från andra digitala plånböcker och handelsbörser. De nuvarande digitala  valutainsättningarna som stöds inkluderar:

Mobil- och skrivbordsversionerna av Phemex-appen har en inbäddad plånbok för insättningar som kan användas för antingen spot- eller kontraktshandel.


Investera på Phemex

Till att börja med måste användarna slutföra den nödvändiga KYC-processen (Know-your-Customer) för att göra det möjligt för OTC-kontot att sätta in fiatpengar. Då måste de välja mellan ett individuellt eller institutionellt konto. Nästa steg kräver en insättning av fiatvaluta eller krypto. När användaren väl har valt tillgång och pris utför Phemex omedelbart handeln. Fiat-bosättningar anländer normalt till Phemex-plånboken inom två timmar och omedelbart för kryptouppgörelser.

Phemex-användare kan också handla guldterminer. Även om ingen tidsram tillhandahölls, lovar mobilappen också att ytterligare icke-kryptohandelsalternativ kommer att komma, inklusive:

 • Stora aktieindex
 •  Räntor
 •  Valutaväxling
 • Råvaror
 • Energiavtal
 •  Ädelmetaller

Genom sin “over-the-counter” -tjänst stöder Phemex köp av fiat-till-krypto-banköverföring från dussintals länder. De traditionella fonderna som stöds av denna tjänst är:

 • Amerikanska dollar (USD)
 • Europeiska unionen euro (EUR)
 • Brittiskt pund (GBP)
 • Japansk yen (JPY)
 • Hongkongdollar (HKD)
 • Australiska dollar (AUD)
 • Singapore dollar (SGD)
 • Mexikansk peso (MXN)

De två metoderna för att köpa kryptovalutor med hjälp av statliga medel är:

 • Genom Phemex OTC-partner Legend Trading, så länge invånarna bor i ett land där banköverföringar stöds av Phemex. När de har avgjorts deponeras kryptovalutorna i Phemex-plånboken.
 • Genom tjänster från tredje part, nämligen Banxa, MoonPay, Mercuryo, Coinify, som gör det möjligt för användaren att köpa kryptor med ett kreditkort.

Relaterat: Se The Ascents Coinify-recension.

För spot- och kontraktshandel är Phemex-instrumentpanelen typisk för kryptovalutabörser. Överst på sidan finns en rullgardinsmeny som listar de handelspar som stöds. Omedelbart under det har Phemex sina “Köp” och “Sälj” -rutor för att göra beställningar på vänster sida av skärmen. Framåt till höger är “orderbok” eller väntande handelsflöde. Bredvid det kommer ett diagram som visar prisrörelser och handelsvolym, med listan över avgjorda affärer längst till höger på skärmen. Instrumentpanelen tillåter tre typer av gränsorder för att hjälpa handlare att minimera förluster och maximera vinsten.


Översikt över avgifter för Phemex

Phemex har fyra olika avgiftsstrukturer som beskrivs i tabellerna nedan.

Uttag i plånboken

Enligt Phemex webbplats kan standard- och premiumprovanvändare bara ta ut upp till 2 BTC per dag. Behandlingstiderna för uttag är 8:00, 16:00 och 23:00 UTC varje dag. Premiumanvändare har inga uttagsgränser och njuter av uttagsrecensioner per timme. Av säkerhetsskäl måste varje konto ha minst en giltig insättning och måste ha Googles tvåfaktorsautentisering aktiverad före ett uttag. Potentiella Phemex-användare uppmuntras att granska tabellen nedan. Börsen kräver uttagsavgifter för alla kryptor, förutom NEO och USDT-TRC20. Det finns inga avgifter för  kontoinsättningar.

MyntMinsta insättningMinsta uttagsgräns Uttagsavgift
Btc0,00000001 BTC0,001 BTC0,00057 BTC
USDT – TRC200,00000001 USDT2 USDT0 USDT
USDT – ERC200,00000001 USDT2 USDT10 USDT
Eth0,00000001 ET0,02 ET0,0036 ET
XRP0,00000001 XRP0,5 XRP0,45 XRP
LÄNK0.00000001 LÄNK0.5 LÄNK0.25 LÄNK
XTZ0,00000001 XTZ1: a XTZ0,65 XTZ

Handel över disk

Phemex hävdar att de erbjuder tjänster av institutionell kvalitet genom sina OTC-erbjudanden genom att sänka avgifterna ju större transaktionen är. Dessutom lägger Phemex ut sina fiat-banköverföringar för att köpa e-valutor till ett annat företag som heter Legend Trading. Phemex-användare bör undersöka den tredje parten innan de gör några inköp med traditionella medel. Här är OTC-avgiftsfördelningen  :

Handelns storlek$500$ 2,000$ 5,000$ 10,000$ 50,000$ 100,000$ 500,000$ 1,000,000
Avgift för OTC-handel2.00%1.50%1.50%1.50%1.00%0.50%0.10%0.08%
Avgift för tråd$30$30$30$30$0$0$0$0

Datakälla: Phemex.com

Spothandel

För närvarande kan endast användare av full premium- och premiumversion upptäcka handel med noll avgifter. Standardanvändare måste betala 0.1% i transaktionsavgifter (både som tagare och tillverkare).

SymbolLägsta prisökningMinsta ordervärdeMax orderbelopp
BTC / USDT0,01 USDT10 USDT1 000 BTC
ETH / USDT0,01 USDT10 USDT10 000 ETH
XRP / USDT0,00001 USDT10 USDT5 000 000 XRP
LÄNK / USDT0,0001 USDT10 USDT5,000,000 LÄNK
XTZ / USDT0,0001 USDT10 USDT2 000 000 XTZ

Handel med kontrakt

Phemex tillåter flera eviga kontrakt, som liknar terminskontrakt men utan slutdatum. Tillverkare som lägger till offerter i Phemex orderbok får rabatter för varje utförande. Tagare som tar bort likviditet från sin orderbok debiteras för varje utförande. Phemex tar inte ut några avgifter över natten.

För tydlighetens skull använder Phemex en “maker-taker” avgiftsmodell för sin kontraktshandel. En “maker” -order lägger till medel på marknaden. En order som drar pengar från marknaden är en “taker” -order. Avgiftsstrukturen belönar “tillverkare” med lägre avgifter per transaktion för att öka likviditeten. Likviditet tenderar att få marknaderna att fungera mer effektivt. Börsen tar ut högre transaktionsavgifter till “takers” som saktar ner marknaderna.

SymbolOffert och avräkning AvgiftssatsMarginal och hävstångMarginalLägsta prisökning
BTC / USDAvvecklat i BTC, noterat i USDTagare:0,075%Kors och 1-100xInitial marginal: 1% +0,5 usd
Tillverkare:-0,025%Maint. Marginal: 0.5% +
ETH / USDAvvecklat i USD, noterat i USDTagare:0,075%Kors och 1-20xInitial marginal: 5% +0,05 dollar
Tillverkare:-0,025%Maint. Marginal: 1% +
XRP / USDAvvecklat i USD, noterat i USDTagare:0,075%Kors och 1-20xInitial marginal: 5% +0,0001 usd
Tillverkare:-0,025%Maint. Marginal: 1% +
LÄNK / USDAvvecklat i USD, noterat i USDTagare:0,075%Kors och 1-20xInitial marginal: 5% +0,001 dollar
Tillverkare:-0,025%Maint. Marginal: 1% +
XTZ / USDAvvecklat i USD, noterat i USDTagare:0,075%Kors och 1-20xInitial marginal: 5% +

Phemex val av kryptovaluta

Phemex erbjuder mer än 34 kryptovalutahandelspar för spothandel och 37 för kontraktshandel. Några av de mynt och tokens som finns tillgängliga för båda typerna av handel inkluderar:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 •  Krusning (XRP)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Kardan (ADA)
 • Litecoin (LTC)
 • ChainLink (LÄNK)
 • Spöke (AAVE)
 • USD-mynt (USDC)
 • Tether (USDT)

Är din kryptovaluta säker med Phemex?

Phemex säger upprepade gånger på sin webbplats att säkerhet är högsta prioritet. Dess säkerhet består av tre separata element.

Phemex plånbok

Phemex-webbplatsen säger att den har designat och implementerat ett hierarkiskt deterministiskt kallt plånbokssystem. En kall plånbok lagrar kryptovalutor utanför börsen, medan en het plånbok är på börsen och mottaglig för stöld. Phemex tilldelar separata kalla plånboksinsättningsadresser till varje användare. Alla insättningar samlas regelbundet i företagets multisignature kalla plånbok via offline signatur.

Phemex behandlar uttagsförfrågningar tre gånger om dagen, och varje begäran granskas noggrant av både operatörer och grundare.

Säkerhetssystem

Phemex distribuerar sitt system och säkrar sina maskiner på Amazon Web Service (AWS) Cloud. Phemex använder flera brandväggar för att separera olika zoner och maskiner för olika handelsändamål. Det finns flera nivåer av säkerhet och interna protokoll för hantering av nätverksåtkomst för att kontrollera tillgängligheten för en instans till en annan.

Säkerhet för användarkonton

Phemex använder en tvåfaktorsautentiseringsmekanism för att skydda alla användarkonton. När en användare utför kritiska åtgärder som inloggning, finansiering eller lösenordsändringar utlöser systemet automatiskt tvåfaktorsautentisering. Detta tvingar användaren att utföra en sekundär autentisering för att skydda kontots säkerhet och trygghet.


Phemex är rätt för dig om:

 • Du är en medel eller erfaren investerare
 • Konkurrenskraftig handel intresserar dig
 • Du gillar tanken på att tjäna ränta på BTC och USDT
 • Cybersäkerhet är viktigt