IC Markets Bonus Sverige

Få 1000 kr bonus när du öppnar konto hos IC Markets

2 minuters registrering med Paypal finns


Kriterier för bonus

 1. Klicka på länken ovan och skapa ett konto.
 2. Fyll i formuläret på sidan Kontakt med vilken bonus du önskar och hur du vill få betalt.
 3. Efter att din handel har genererat 1000 kr i provision så skickar vi detta till dig via PayPal, Swish eller via krypto.

I detta erbjudande ger vi dig en bonus på 1000kr från provision, bonusen kommer att skickas privat och inte från officiella IC Markets. Denna giltlighet kan förändras om vårt samarbete med mäklaren skulle ändras.


Vad är IC Markets?

Företaget bildades i Sydney, Australien 2007 av ett team av finansiella proffs som syftade till att överbrygga klyftan mellan detaljhandels- och institutionella kunder som erbjuder handelslösningar. Nyligen växte mäklaren till en av de ledande handelsleverantörerna i Australien och expanderar också globalt och tjänar internationell och europeisk enheter, har även etablerat ett kinesiskt supportcenter och erbjuder verkligt konkurrenskraftiga handelsvillkor.


Höjdpunkter

 • Hävstång: 1:30 | 1:500
 • Reglering: ASIC, CySEC
 • Insättning: 200 US$
 • Högkvarter: Australien
 • Plattformar: cTrader, MT4, MT5
 • Grundades i: 2007

IC Markets licenser:
IC Markets – auktoriserad av ASIC (Australien) registreringsnummer.  ACN 123 289 109. AFSL-335692
IC MARKETS (EU) LTD – auktoriserad av CySEC (Cypern) registreringsnummer 362/18


Innehållsförteckning

 1. Vad är IC Markets?
 2. ICMarkets För-  och nackdelar
 3. Är IC Markets säkert eller en bluff?
 4. Hävstång
 5. Konton
 6. Avgifter
 7. Sprider
 8. Marknadsinstrument
 9. Insättningar och uttag
 10. Handelsplattform
 11.  Kundtjänst
 12. Utbildning
 13. Slutsats


IC Markets För- och nackdelar

IC Markets är en mäklare med gott rykte, stort urval mellan plattformar inklusive MT4, MT5 och cTrader-plattformen, utbildning som tillhandahålls gratis och 24/7 kundsupport. Det finns konton mellan fixed spread och rörlig spread från 0.0 pips. De erbjuder några av de lägsta spreadsen på marknaden.

ic markets hemsida (1)

Liten sammanfattning

🏢 HögkvarterAustralien
🗺️ RegleringASIC, CySEC
🖥 PlattformarcTrader, MT4, MT5
📉 InstrumentFX, Aktier, Råvaror, Termins CFDS, Aktier och obligationer, Kryptohandel
🎮 Demo-kontoTillgängligt
💳 Minsta insättning200 US$
💰 EUR/USD-spridning1 pipa
💰  Basvalutor10 valutor erbjuds
📚 UtbildningIngår gratis
☎ Kundtjänst24/7

Vilken typ av mäklare är IC Markets?

IC Markets är en ECN-handelsmiljöleverantör som ger riktiga spreadar från 0.0 punkter från likviditetsleverantörerna från över 50 olika banker och dark pools för över 60 valutapar. IC Markets är ett populärt val för handlare med hög volym, scalpers, EA-handlare och robotar som vill undvika orderböcker som prismanipuleras.

Utförandet ger hastigheter och låg latency genom fiberoptik som ansluter handlares order till marknaden av servrar placerade i NY4 & LD5 IBX Equinix Data Center New York och London.

IC-Markets-LPs

Är IC Markets säkert eller en bluff?

IC Markets är känt som en säker mäklare, eftersom de licensierade och reglerade handelsföretagen ständigt övervakas och granskas av den externa ansedda myndigheten.

Är IC Markets lagligt?

När det gäller IC Markets är mäklaren registrerad i Australien, den gör sin tjänst som betraktas av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) -licensen. Dessutom driver IC Markets en reglerad enhet på Cypern och är därför officiellt och lagligt en fungerande handelstjänst för europeiska kunder.

Med en licens och reglering från ASIC, som är en av de strängaste och mest krävande finansiella tillsynsmyndigheterna, kan IC Market-handlare känna sig helt säkra. Penningskyddet tillhandahålls på flera reglerade sätt och inkluderar segregering av kundpengar medan konton endast nås av kunden och används för att underlätta sin egen handel.

IC-Markets-Regulering

Dessutom är IC Markets medlem i Financial Ombudsman Service (FOS), ett godkänt australiensiskt externt tvistlösningssystem som rättvist och oberoende löser tvister mellan konsumenter och leverantörer av finansiella tjänster.


Hävstång

IC Markets erbjuder hävstång upp till 1: 500 som öppnar vägen till valutamarknaden för detaljhandlare med en ganska låg eller liten initial insättning för att täcka marginaler. Användningen av hävstång kan förstora vinster men du bör alltid komma ihåg att förluster också kan överstiga din första insättning.

 • Maximal 1: 500 hävstång tillgänglig

Hävstång är känt som ett lån som mäklaren ger till investeraren för att möjliggöra handel med ett större kapital och öka potentiella vinster. Vi rekommenderar dock att alla handlare använder verktyget smart och läser noggrant hur man ställer in korrekt hävstång till ett visst instrument eller en viss handelsstrategi.


Typer av konton

Det finns tre huvudkontotyper som har samma kompatibilitet och kraft som tillhandahålls av företaget, men ändå är utformade för att möta förväntningarna och behoven hos olika handelsstilar. Två första konton erbjuder råa spreads (från 0.0 pips) och en avgift per volym som kan användas på antingen MT4/5-plattformen eller cTrader.
Det tredje kontot är ett standardkonto där man inte betalar en direkt volymsavgift utan avgiften är inbakad direkt i spreaden.

Kontona är tillgängliga i upp till 10 valutor, och är helt separerade från företagets pengar och stöds av ett flerspråkigt kundteam. Dessutom kan handlare som följer shariaregler skriva på swap gratis eller islamiskt konto som ett alternativ på IC Markets. Man kan även handla med papperspengar på ett riskfritt demokonto på både MT4/5 och cTrader som möjliggör utövandet av ens handelsstrategi.

IC-Markets-olika konton

Avgifter

IC Markets erbjuder olika handelsavgifter på ovan konton, eftersom avgifterna är något olika baserat på kontotyp och plattform du väljer. Se också upp för att olika IC Markets-enheter i olika jurisdiktioner kan tillämpa sina egna handelsvillkor, så se till att kolla in det också.

AvgifterIC Markets avgifter
 InsättningsavgiftNej
 UttagsavgiftNej
Avgift för inaktivitetJa
 AvgiftsrankningLåg

Spreads

Standardkontot aktiveras via MetaTrader 4 med CNS VPS Cross-Connect och erbjuder spreads från endast 1.0 punkter.
Raw Account tillåter mikropartihandel från 0.01-storlek, djup likviditet av institutionell kvalitet, spreads från 0 punkter och en avgift på 3.50 $ per 100k handlas också tillgänglig på MT4/5.

Spreads på EURUSD är i genomsnitt cirka 0.1 punkter 24/5, vilket enligt IC Markets expertrådgivare för närvarande är den tätaste genomsnittliga EURUSD-spreaden globalt.

cTrader Raw spread-konto som erbjuder ungefär samma funktion som Raw spread kontot för MT4/5, men med skillnaden mellan plattformen som används av främst professionella handlare av större storlek. Den tillämpliga spreaden börjar också på 0.0 punkter och en provision på 3.00 $ per 100k handlad som tjänar utförande genom Equinix LD5.

Handelsavgifter för  IC Markets
Tillgång/ ParIC-marknadernas spreads
EUR USD-spridning1 pips
 WTI-spread av  råolja5 pips
Guld spread10 pips

Avgift över natten

IC Markets har en övernattningsavgift eller en swapränta som bestäms av räntedifferensen över natten mellan de två valutorna som är involverade i paret och om positionen är ett köp “långt” eller sälj “kort”. Avgiften varierar ursprungligen från en valuta till en annan, men du bör alltid komma ihåg dess existens som kan ge dig antingen ett negativt eller ett plus till ditt konto.

Här är en ögonblicksbild av IC Markets avgifter

IC-Markets-spread skillnader

Handel med instrument

IC Markets erbjuder handel i tillgångsklasserna valutor, aktier, råvaror, termins CFDs, index, futures, krypto och obligationer.

IC-Markets-värdepapper

IC Markets Kryptohandel erbjuder handelspar såsom:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Dash
 • Litecoin
 • Bitcoin Cash
 • EOS
 • Emercoin
 • Namecoin
 • Peercoin
 • Polkadot
 • Stellar
 • Chainlink
 • Dodgecoin
 • Tezos
 • Uniswap
 • Cardano
 • Binance Coin
 • Avalanche
 • Luna
 • Polygon Matic
 • Moonbeam
 • Kusama
 • Ripple
 • och tillåter en att gå lång eller kort med en hävstång på 1:200.

Insättningar och uttag

IC Markets erbjuder 10 flexibla finansieringsalternativ i 10 stora basvalutor AUD, GBP, JPY, HKD, SGD, NZD, CHF, CAD, EUR, USD. Vilket är bra, eftersom du kan välja den som passar dig och undvika extra konverteringsavgifter.

Insättningsalternativ

Från kundens säkerhet finns det en möjlighet att sätta in eller ta ut pengar hela tiden, t.ex via:

 • Kort,
 • PayPal
 • Banköverföring inklusive lokala
 • Neteller, Skrill, WebMoney, Qiwi
 • China UnionPay, FasaPay och mer.

IC Markets minsta insättning

Minsta insättning för IC Markets är 200 $ för standardkonto. IC Markets minsta insättning jämfört med andra mäklare:

IC-marknaderDe flesta andra mäklare
Minsta insättning$200$500

IC Markets insättning

IC-Markets-insättning

Uttag

IC Markets uttagsmetoder gör det möjligt att använda populära banköverföringar, WebMoney, kort och e-plånböcker, IC-marknader tar inte ut extra avgifter för insättningar och tillämpar 0 $ avgift för uttag. Men för internationella banköverföringsuttag passerar det IC Markets överföringsavgifterna som tas ut av företagets bankinstitut, vilket är ungefär AUD20 som dras av från beloppet för ditt uttag.

Hur lång tid tar det att ta ut pengar från IC Markets?

Olika betalningsmetoder kommer att behandla uttag av pengar under olika ledtider, men oftast är dina pengar på kontot inom 1-3 dagar. Paypal tar oftast 1 vardag att överföra till.


Handelsplattformar

IC Markets erbjuder avancerade och de mest vanliga handelsplattformarna MetaTrader 4 och 5. samt cTrader är två av de bästa handelsplattformarna som finns på marknaden idag.

MetaTrader 5 är en uppdaterad och förbättrad version som är full av helt nya funktioner om du föredrar det.

FördelarNackdelar
MT4 och MT5 Standard konto eller Raw SpreadIngen egen plattform
cTrader erbjuds med Raw Spreads
Kundvänlig design
Avancerat utbud av verktyg
Automatiserad handel och PAMM-funktioner
Inga begränsningar för strategier

Stationär plattform

Var och en av plattformarna finns i olika versioner som är lämpliga för användning antingen via webbplattform eller direkt från din webbläsare.

Sammantaget, med sina omfattande verktyg tar IC Markets handeln till nästa nivå. Det finns många tillägg till plattformarna såsom handelsmoduler med ett klick för köp och sälj, marknadsdjup, spridningsmonitor, handelsriskkalkylator och avancerade ordertyper  som tidigare inte var tillgängliga på MetaTrader 4.

IC-Markets-plattformar

Mobil plattform

Mobilappar finns också tillgängliga och är mycket användbara för moderna handlare att hålla sig uppdaterade med marknadsförhållandena när du är på språng. På samma sätt är MT4, MT5 och cTrader tillgängliga via Android- eller iOS-enheter, vilket också möjliggör kontohantering och kontroll över positionerna var du än är.

Automatisk handel

Dessutom är autohandel kompatibel med alla mäklarens plattformar, EA på MT4 eller MT5, samt myfxbook på cTrader-plattformen och som ett tillägg är ZuluTrade också tillgängligt.  ZuluTrade är en av de bästa sociala handelsplattformarna som gör det möjligt att välja bland tusentals begåvade handlare och att följa handelssignaler gratis.

Dessutom, om du är villig att gå in i partnerskapet med mäklaren finns det ett erbjudande från MAM och PAMM multi-account management system som är flexibla och lättanvända verktyg.  FIX API ger en fantastisk möjlighet för handlare med hög volym, medan VPS (Virtual Private Server) gör det möjligt att köra en mängd olika automatiserade handelsstrategier med möjlighet att få gratis VPS-användning (om en minsta volym på 15 lots (FX) per kalendermånad uppnås).


Kundsupport

IC Markets strävar efter att erbjuda inte bara de bästa tekniska lösningarna utan att förstå behovet av kundservice och support av god kvalitet. Mäklarsupporten är tillgänglig 24/7 och driver kundkontor i olika regioner.

IC-Markets-support sverige

Utbildning

Utbildningsmaterial tillhandahålls gratis och gör det möjligt att få en tydlig vision av ämnet genom regelbundna tekniska analysrapporter, videohandledning, informationsverktyg, webbseminarier och mer.

Forskningsverktyg finns också tillgängliga, inklusive inbyggda analysverktyg inuti plattformarna, samt så erbjuder IC Markets en marknadsanalysblogg, ekonomisk kalender och handelsidéer tillgängliga via deras hemsida.


Slutsats

Sammanfattningsvis ger IC Markets ett prisvärt handelserbjudande, med branchledande låga spreads (0.1 snitt på EURUSD) samt låga avgifter (från 3$/lot). De populäraste handelsplattformarna (MT4/5 och cTrader) samt en mängd olika finansiella instrument för att kunna handla de viktigaste marknaderna såsom krypto, aktier, valuta, index, obligationer, råvaror med mera.