Veckans prisöversikt: VeChain, 3 maj

De åsikter och åsikter som uttrycks här är enbart författarens och återspeglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Kryptodeals.com. Varje investering och handelsrörelse innebär en risk, du bör genomföra din egen forskning när du fattar ett beslut.

Marknadsdata tillhandahålls av HitBTC-börsen.

VeChain är den femtonde bästa token när det gäller marknadskapitalisering. Den smarta återhämtningen från de senaste lågpunkterna har skett på grund av starka fundamentala nyheter. Marknadsdeltagarna är entusiastiska över VeChainThor Blockchain vars Mainnet-lansering väntas i slutet av juni.

Så, kan den röra sig vidare eller har den gått sin väg? Låt oss se dess diagram.

Veckaviskt diagram

Weekly Chart

VEN höll sig inom ett snävt intervall från mitten av november till mitten av december förra året. Den inledde en uppåtgående trend i slutet av december, som tog den från bottennoteringen 0,00002184 den 30 november till en intradagshögsta 0,00081678 den 22 januari i år. Det är en avkastning på 3639 procent på två månader.

Den efterföljande korrigeringen tog stöd nära de 61,8-procentiga Fibonacci-återhämtningsnivåerna på 0,00032752. Den digitala valutan bottnade den 30 mars vid 0,00031748.

Efter ett starkt utbrott från nedåtgående trendlinje kan VeChain nå 0,00062102-nivåerna där den kan möta ett visst motstånd. När denna nivå passeras kommer ett nytt test av de höga nivåerna att vara på tapeten.

Daily Chart

Daily Chart

På dagsdiagrammet har paret VEN/BTC brutit ut ur ett inverterat huvud- och axelmönster (H&S), som har ett minimimål på 0,00063 nivåer. Detta är nära det överliggande motståndet vid 0,00062102, därför kan vi förvänta oss en dipp eller en konsolidering vid denna nivå.

På nedsidan finns stöd vid 0,00047-nivåerna, under vilket halslinjen i det omvända H&S-mönstret kommer att ge stöd.

Hur man handlar med paret VENBTC nu?

Handlare som redan äger kryptovalutan bör behålla sina positioner eftersom en rörelse till 0,00062 är möjlig. Det finns en hög sannolikhet för en dipp från det överliggande motståndet eller en konsolidering. Därför kan handlare boka en liten procentandel av sin position och försöka köpa den på lägre nivåer. Långsiktiga innehavare kan följa sina stopp högre upp i stället för att gå in och ut ur positionen eftersom vi över 0,00062102 kan förvänta oss en rak språngbräda mot livstidshögsta.

A andra, som inte har köpt den virtuella valutan bör vänta på en dipp mot 20-dagars EMA för att köpa och hålla en stop loss vid 0,0004, strax under 50-dagars SMA. Misslyckande av ett hausse-mönster är ett negativt tecken; under 0,0004 är ett återtest av 0,00032-nivåerna troligt.

Om vi inte får en dipp till 20-dagars EMA kan handlare vänta på konsolideringen eller korrigeringen vid det överliggande motståndet och sedan köpa utbrottet. Ett utbrott bekräftar återupptagandet av uppåtgående trend och ett rally till livstidshögsta är troligt. När tjurarna lyckas bryta ut livstidshögsta kan den digitala valutan förlänga uppåttrenden till 0,00111242 nivåer. Men eftersom de flesta kryptovalutor tenderar att ge upp sina vinster snabbt bör handlare följa sina stopp högre för att låsa in pappersvinsterna.

Marknadsdata tillhandahålls av HitBTC-börsen. Diagrammen för analysen tillhandahålls av TradingView.